Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9537
9537

«На жаль, зниження рівня вносить корективи в наші плани» – про водопостачання на Нікопольщині розповів Євген Євтушенко

«На жаль, зниження рівня вносить корективи в наші плани» – про водопостачання на Нікопольщині розповів Євген Євтушенко

Про водопостачання на Нікопольщині розповів начальник РВА Євген Євтушенко. Він проінформував про ситуацію на сьогодні, 14 червня, записавши відеозвернення, передає Nikopolnews.

За словами Євтушенка, на жаль, рівень води у водосховищі продовжує знижуватися, хоч і не такими швидкими темпами, як на початку. А мешканців громад, які залишилися без централізованого водопостачання, відповідно, продовжують забезпечувати питною і технічною водою. Це здійснюється у двох напрямках: забезпечення технічною водою і забезпечення питною водою.

Технічну воду район отримує за сприяння обласної військової адміністрації і «Укрзалізниці», яка здійснює транспортування. Запаси такої води на сьогоднішній день великі.

Щодо питної води – здебільшого це бутильована вода.

І на момент запису цього відео завершується розвантаження 40 тон бутильованої води для Нікополя. Це суттєва допомога від Дніпропетровської обласної ради, – сказав Євтушенко

Він додав, що окремо, за сприяння обласного керівництва, до Нікополя сьогодні заїхала місія ООН, яка привезла продукти харчування, воду і предмети гігієни.

Також до Нікопольщини прямують близько 15 водовозів, якими з Нікопольщиною діляться небайдужі сусіди і друзі.

Євген Євтушенко, крім того, розповів, що продовжуються роботи з відновлення централізованого водопостачання там, де їх можна відновити.

Ми дуже сподіваємось на відновлення водопостачання. Так, воно не буде швидким і це не відбудеться завтра. На жаль, стрімке падіння рівня води і його продовження станом на сьогодні вносить корективи в наші плани. І, на жаль, відсуває терміни можливого запуску інфраструктурних об’єктів з водопостачання, – сказав посадовець

Начальник РВА попросив мешканців зберігати спокій і не шукати винних всередині країни, адже винна у цій катастрофічній ситуації тільки росія, яка влаштувала теракт. Таке ще два тижні тому було складно навіть уявити. Євтушенко закликав не сваритися між собою, аби не радувати цим ворогів.

Детальніше – у відео нижче.

Про водопостачання на Нікопольщині станом на 14 червня: відео

Про водопостачання на Нікопольщині розповів Євген ЄвтушенкоПро водопостачання на Нікопольщині розповів Євген Євтушенко

Ще новини Нікопольщини: Свердловини, колонки, модернізація мереж: про ситуацію з водою на Нікопольщині і Криворіжжі розповів Лисак

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×