Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
669
669

Вокалісти з Нікополя здобули гран-прі на Міжнародному фестивалі (фото)

Вокалісти з Нікополя

Вокалісти з Нікополя здобули гран-прі на Міжнародному фестивалі. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на телеграм-канал «Нікополь феросплавний».

«В цю суботу, 6 травня, в Дніпрі пройшов Міжнародний фестиваль-конкурс “Art Zirka Fest”, в якому прийняли участь вихованці вокальної студії «Октава». Як відзначають наші вокалісти, цей конкурс став для них особливим, адже їм вдалося вперше за довгий час вийти на сцену і показати свій талант у традиційному, живому виступі», йдеться у повідомленні.

Журі фестивалю високо оцінило талант вихованців Ніни Колісніченко. Так у номінації «Народний вокал» Софія Сіліна здобула гран-прі. Також гран-прі завоювала Софія Колісниченко та Надія Скрипник в номінації «Естрадний вокал». Лауреатами I стали: Поліна Колоша, Анна Супронюк і Кіра Жукова. Диплом лауреата II ступеню завоювала Владислава Ніщенко.

«За словами переможців, ці досягнення були б неможливими без викладацького таланту керівника вокальної студії «Октава» Ніни Колісниченко. Завдяки невтомній спільній праці Нікополь знову гучно заявив про себе та підтвердив реноме кузні талантів», додали у повідомленні.

Вітаємо!

Вокалісти з Нікополя здобули гран-прі на Міжнародному фестивалі: фото

Вокалісти з Нікополя

Вокалісти з Нікополя

Вокалісти з Нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×