Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8669
8669

Під Бахмутом загинув брат волонтерки з Нікополя – командир, який завжди повертав хлопців живими

волонтерки з Нікополя

Під Бахмутом загинув брат відомої волонтерки з Нікополя Анни Клим. Повідомляє Nikopolnews.

З початку повномасштабної війни Росії в Україні Анна активно допомагає як цивільним, так і військовим. Її брат Олександр, був мешканцем Нововоронцовської громади, яка і повідомила про його загибель.

«Вчора стало відомо, що 14 квітня у важких боях за Бахмут загинув наш хрещенівець Олександр Іванович Павлишин, 22.11.1980 р.н.», йдеться в офіційному повідомленні громади.

Олександр Павлишин захищав Україну ще з 2014-го року. Має орден «За мужність» ІІІ ступеня. 24 лютого 2022 року він, не вагаючись, одразу пішов до військкомату. До листопада минулого року був у складі 22 батальйону 92 бригади командиром відділення. Він є одним з тих героїв, які звільняли Харківщину.

Під Бахмутом загинув брат волонтерки з Нікополя

волонтерки з Нікополя

У листопаді перевівся в 17 танкову бригаду. А в грудні виходив у бій командиром відділення під Соледаром. У січні командиром відділення під Бахмутом — завжди повертав своїх хлопців живими.

«А зараз не вистояв сам… На жаль, ми втрачаємо найкращих… На жаль, герої вмирають… Але ті, хто лишається жити, мають берегти їх пам’ять і продовжити їх справу — тримати фронт, кожен на своєму місці», додали на сторінці громади.

Волонтерка Анна Клим пише, що не знає, як далі жити. Що їй здавалося, що Олександр безсмертний. Але, на жаль, Герої вмирають.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×