Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
313
313

Волонтери Нікополя отримали грант на стерилізацію безпритульних тварин

Волонтери Нікополя отримали грант на стерилізацію безпритульних тварин

Волонтери Нікополя отримали грант на стерилізацію безпритульних тварин. Приємну новину повідомили у БФ “Шанс на життя”, передає Nikopolnews.

“Я отримала грант від швейцарської компанії NetAp на стерилізацію безпритульних тварин у нашому місті!!! Дякую!!!!!!!Враховуючи тисячі викинутих домашніх тварин, з яких одиниці стерилізовані, місто очікує величезна хвиля щенят та кошенят, яких і підгодувати вже майже нікому… Тому питання про стерилізацію стоїть вкрай гостро!”, повідомила директор БФ “Шанс на життя” Олена Вошун.

За грантові кошти щомісяця волонтери мають стерилізувати 40 кішок та 30 собак.

“Прошу враховувати, що в притулку немає команди ловців, водіїв з машинами,які мають виїжджати по першому вашому дзвінку. Це все я роблю сама на власному авто. Нажаль, я не маг і одним поглядом приборкувати собак не вмію), тобто ловити собак, що не даються в руки, я не зможу”,  додала Олена Вошун.

Після стерилізації собаки будуть на перетримці у притулку. Котів нікопольцям доведеться привозити самостійно у клініку “Добра ласка” за визначеною куратором чергою та шукати їм перетримку.

Телефони для запису тварин на стерилізацію:

  • по собакам +380 66 582 6709;
  • по котам +380 50 217 3877.

Як повідомляють на сторінці БФ “Шанс на життя”, стерилізацію тварин в притулку за грантові кошти вже розпочата ветеринарним лікарем Марією Дубинською.

Дві собаки з Нікополя поїхали на лікування до Німеччини: зворушлива історія порятунку тварин

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×