Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
221
221

Захар Черников з Нікополя начитує книги для дітей (відео)

Захар Черников з Нікополя начитує книги для дітей (відео)

11 річний Захар Черников з Нікополя начитує книги для дітей. Про це розповіли на сайті «Суспільне», передає Nikopolnews

Захар народився у Донецьку. Коли почалася війна він разом з родиною переїхав до Нікополя. А після повномасштабного вторгнення  росії в Україну до Івано-Франківська.

Над озвученням книг Захар Черников працює майже щовечора по пів години. Ці записи він викладає у своєму профілі в соцмережах. Зараз хлопчик озвучує 13 книгу.

“Наразі пишемо книжку Тома Флетчера “Різдвозавр і зимова відьма”. Це — друга частина трилогії. Цікавий сюжет, є пригоди й навіть трішки детективу. Це мені найбільше подобається”, говорить Захар Черников.

740810311a7a60a0

Він каже, що любов до книг він перейняв у батьків.

“Ми робили в Telegram-каналі опитування, де наші слухачі обирали, яка їм подобається книжка. За яку книгу було найбільше голосів, ту ми читали”, розповідає Захар Черников.

Окрім роботи над аудіокнигами, хлопчик знімає відеоролики, в яких розповідає про помилки в усному мовленні, каже мама Захара Тетяна Черникова.

Захар Черников з Нікополя начитує аудіокниги для дітей й донатить на ЗСУ

Записувати відео й аудіо книги хлопчик почав ще у Нікополі.

“У сина хресний Андрій — кадровий військовий, який з 2014 року служить на передових позиціях. Він до нас приїхав втомлений, ліг відпочити й каже Захару: “Почитай мені, бо щось я втомився”. І Захар почав йому “Тореадорів з Васюківки” читати. І Андрій говорить: “Захаре, в тебе так класно виходить. Тобі треба на більшу аудиторію читати”,  говорить мама талановитого хлопчика.

За її словами, підписники Захара за бажанням можуть задонатити на його рахунок. Частину грошей їхня сім’я перераховує на підтримку українських військових.

“Він збирає собі на мрію. А більшу частину — це збори на ЗСУ, які я відстежую. Надсилаємо гроші тим, кого знаємо”, каже Тетяна Черникова.

Зараз Захар Черников навчається в Івано-Франківському ліцеї імені Романа Шухевича. Улюбленим його предметом хлопчика є література. У майбутньому він мріє стати актором або ж актором дубляжу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×