Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
10777
10777

Мати померла на очах у дитини: деталі трагедії біля Мар’янського, де рашисти обстріляли човен з людьми

Мати померла на очах у дитини: деталі трагедії біля Мар’янського, де рашисти обстріляли човен з людьми

Стали відомі нові деталі жахливої трагедії біля Мар’янського, що у Криворізькому районі. Нагадаємо, тут рашисти накрили «Градами» човен з 14-ма цивільними людьми, які намагалися врятуватися з окупованої частини Херсонської області.

Човен подолав 15 кілометрів і був обстріляний, коли знаходився в 70 метрах від берега. На жаль, четверо людей загинули – ще семеро отримали численні осколкові поранення, двоє зникли безвісти. Серед загиблих і поранених є діти.

Як з’ясувалося, однією із загиблих була 39-річна адвокатка з Дніпра. Про  це повідомляється на офіційному сайті Опікунської ради Національної асоціації адвокатів України, передає Nikopolnews.

Опікунська рада Національної асоціації адвокатів України виділила 100 тисяч гривень на допомогу родині адвокатки з Дніпра Аліни Молчанової, яка загинула через обстріл російськими військами човна, у якому вона разом з іншими людьми намагалася перетнути Каховське водосховище.

“Човен, в якому перебувала жінка, російські військові розстріляли впритул. Вона померла на очах у власної дитини”, – йдеться в повідомленні.

Мати померла на очах у дитини: деталі трагедії біля Мар’янського, де рашисти обстріляли човен з людьми

“Рада адвокатів Дніпропетровської області висловлює щирі співчуття рідним та близьким Аліни Молчанової – доброї, чуйної людини, професіонала своєї справи, подруги, дружини, матері”, – додають колеги.

Ось як прокоментувала трагедію знайома Аліни Олена Кречетникова:

– Кожне прямоходяще, що виправдовує цю війну, або скромно мовчить, в страху за свій зад, вже дуже скоро потрапить у своє персональне пекло на землі. Кожен із них винен у смерті матері, яка рятувала свою дитину і везла її додому. І на очах якого вона загинула… Аліна Молчанова, упокій Господи твою душу. Ти була світлою, доброю та справжньою, – написала у Фейсбуці дніпрянка.

Нагадаємо, трагедія біля Мар’янського сталася 7 квітня. Як нам стало відомо, сьогодні, загиблих внаслідок обстрілу людей відспівали у нікопольському храмі ПЦУ імені Петра Калнишевського, що на площі Івана Богуна.

А 8 квітня подібна трагедія, але більш масштабна, сталася у Краматорську, де росіяни обстріляли ракетами залізничний вокзал. Загинули більше 50 людей, близько сотні отримали поранення, з них 20% – дуже важкі.

І в першому, і в другому випадку жертвами агресора стали ні в чому не винні мирні люди, які просто хотіли врятуватися від війни. В обидвох випадках вони вже були за крок до омріяного порятунку. Але – не судилося…

Кожен злочин рашистів, скоєний на нашій землі, має бути покараний! Щири співчуття рідним усіх загиблих.

Біля Мар’янського рашисти розстріляли човен з 14 людьми – серед загиблих дитина

Обстріл човна біля Мар’янського на Каховському водосховищі розслідують правоохоронці

Зґвалтування дівчини і пенсіонерки, розстріл човна біля Мар’янського – брифінг Олександра Вілкула

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×