Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
714
714

Жертв буде 50+, деякі люди ймовірно просто «випарувалися» – мер Дніпра Філатов

Жертв буде 50+, деякі люди ймовірно просто «випарувалися» - мер Дніпра Філатов

Мер Дніпра Філатов заявив, що, на жаль, жертв внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці буде більше, ніж встановлено на сьогодні. Адже декілька людей досі вважаються зниклими безвісти. Про ймовірну страшну правду міський голова сказав в інтерв’ю журналісту Василю Голованову, опублікованому на його YouTube-каналі, передає Nikopolnews.

Кількість жертв ракетного удару Росії по багатоповерховому житловому будинку в Дніпрі буде понад 50 осіб, прогнозує Філатов.

За його словами, шанси знайти ще когось під завалами майже нульові, оскільки температура вночі була низькою, а після удару горіло ракетне паливо.

“Приблизно 20 людей вважають зниклими безвісти, і, якщо чесно, ми повністю перетрушуємо сміття, щоб жоден фрагмент тіл не зник, але мені доповідали, що… є така ймовірність, що деякі люди просто “випарувалися”, – розповів Філатов.

Рятувальники планують ще обстежити покрівлю будинку, продовжив мер Дніпра, оскільки туди могло викинути тіла внаслідок ракетного удару.

“Ну давайте так. За попередніми оцінками, все-таки жертв буде 50+, це 100%”, – сказав мер Дніпра.

Мер Дніпра Філатов про кількість жертв після теракту

?ФИЛАТОВ: ПРАВДА ПРО УДАР В ДНЕПРЕ. Это был ПЕРЕЛЕТ. Жертвы ИСПАРИЛИСЬ, Арестович наделал ПРОБЛЕМ?ФИЛАТОВ: ПРАВДА ПРО УДАР В ДНЕПРЕ. Это был ПЕРЕЛЕТ. Жертвы ИСПАРИЛИСЬ, Арестович наделал ПРОБЛЕМ

Нагадаємо, наразі відомо про 45 загиблих унаслідок ракетного удару РФ по Дніпру, серед них – шестеро дітей.

Пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару Росії по житловому будинку в Дніпрі завершили о 13.00, зазначали в ДСНС. Вона тривала 69 годин.

Зі зруйнованого будинку врятували 39 людей, зокрема і шістьох дітей. 79 осіб (16 з них – діти) дістали поранення, уточнили у ДСНС.

Станом на 13.30 17 січня зниклими безвісти вважають 20 осіб (серед них троє дітей), тіла 15 загиблих не ідентифіковані.

У Дніпрі люди вийшли на мітинг біля зруйнованого армією рф будинку – чого вимагають (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×