Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2651
2651

Мер Марганця показав відео обстріляного росіянами дитячого садочка

Мер Марганця показав відео обстріляного росіянами дитячого садочка

Мер Марганця Геннадій Боровик оприлюднив відео обстріляного сьогодні вночі росіянами дитячого садочка. Також на запису ми бачимо лікарню та інші пошкоджені ворожими снарядами об`єкти.

Як повідомляв раніше Nikopolnews, вночі 27 липня росіяни знову обстріляли Нікопольщину «Градами» з протилежного берега Каховського водосховища. На цей раз удар прийшовся на Марганець і передмістя.

У Марганці поранення отримала жінка, пошкоджено багатоповерхівки, два відділення міської лікарні, автотранспорт одного з підприємств, дитячий садок.

Там, де ще недавно лунали дитячі голоси і сміх, тепер купи битого скла і цегли, перекинуті меблі, сірі від пилу іграшки… Так виглядає руський мір.

Зазначимо, що росія не зможе навіть своєму зомбованому суспільству пояснити, навіщо вона нищила і нищить російськомовні міста України. Тому зараз пропагандисти країни-агресорки намагаються переконати, що це ЗСУ стріляли по будинкам цивільних у Маріуполі, продовжують обстрілювати Харків тощо. У рф навіть хочуть визнати Україну «державою терористом» і започаткували цілий “судовий процесс”.

Цинізм зашкалює. Адже всі ми бачимо, хто насправді стріляє по нашим лікарням, школам, садочкам, вбиває дорослих і дітей… Ворог має бути знищений і вибитий з української землі!

Чи є ризик захоплення Нікополя росіянами – коментар ОК «Південь»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×