Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1791
1791

Мешканець Нікополя, перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, продовжував торгувати наркотиками

Мешканець Нікополя, перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, продовжував торгувати наркотиками

Мешканець Нікополя не встав на шлях виправлення, коли був притягнутий до відповідальності за злочин. Перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, він продовжив торгувати наркотиками. Про це повідомляє Нікопольське районне управління поліції, передає Nikopolnews.

Поліцейські Нікополя затримали збувача метамфетаміну. У 27-річного місцевого жителя правоохоронці вилучили сліп-пакети із психотропними речовинами.

26 квітня поліцейські Нікопольського районного управління поліції під час відпрацювання міста виявили підозрілого чоловіка. При собі він мав сліп-пакети з метамфетаміном.  Вилучені речовини направили на проведення експертизи.

Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як стало відомо, підозрюваний затримувався правоохоронцями цього ж місяця за збут наркотичних засобів та йому було повідомлено про підозру за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт, який він порушив.

27 квітня зловмиснику оголошено про підозру за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується обрання останньому запобіжного заходу.

35-річний мешканець Покрова ховав у шафі гранату з запалом і наркотики

У Нікополі поліцейські затримали трьох збувачів наркотиків, серед них дві жінки

П’яний, на краденій автівці без номерів – у Покрові затримали злочинця

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×