Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4767
4767

Мешканка Нікополя розповіла, як самотужки відновлює понівечене ворогом житло (відео)

Мешканка Нікополя розповіла, як самотужки відновлює понівечене ворогом житло (відео)

Мешканка Нікополя розповіла журналістам Суспільного, як самотужки ремонтує понівечене ворогом житло, передає Nikopolnews. Жінка каже, що місто відмовило родині у виплатах, тому доводиться шукати можливості самим.

Дірка була наскрізна прямо в квартиру. Щоб ви розуміли: 25 кілограмів цементу вимазала, і тільки залатала трохи. Треба ще, бо воно ж все пливе. Конкретно розбомбили. Поряд була яма від вибуху, її ми вже закидали, поприбирали, — розповіла жінка на ім’я Валентина.

Вона зазначила, що квартира належить її доньці. Коли стався обстріл, донька разом зі своїми сиділа в коридорі. Найменший син дуже злякався.

Він боявся і питав: “Мамо, ми не помремо?” А зараз як десь щось бахне — він дрижить. Стрес у дитини, — розповідає нікопольчанка.

Нині, каже Валентина, донька з меншим сином спить на підлозі у коридорі, старший онук — за комодом. Щоб виїхати, потрібні гроші, а донька нині не працює.

За наслідками обстрілу склали протокол, але посадовці сказали, що виплат не буде, бо збиток начебто невеликий.

Ми три дні з оселі прибирали й виносили уламки вікон, меблів, рештки зруйнованого. І я оце, як бабуся, “позаляпувала”. Тепер цю стіну треба ще трохи впорядкувати, а потім уже, як війна скінчиться, після перемоги — причепурю, плиточку покладу!, — говорить жінка.

"Після перемоги - покладу плиточку!" -  жителька Нікополя ремонтує понівечену обстрілами оселю“Після перемоги – покладу плиточку!” – жителька Нікополя ремонтує понівечену обстрілами оселю

«Жили у погребі з квітня, але це не врятувало» — мешканка Великої Костромки розповіла, як загинув її чоловік

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×