Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9662
9662

Мешканка Нікополя звернулася до телемарафону «Єдині новини»: «Говоріть про наше місто»

Мешканка Нікополя звернулася до телемарафону «Єдині новини»: «Говоріть про наше місто»

Мешканка Нікополя Ольга Залогіна звернулася до редакторів телемарафону «Єдині новини». Звернення вона оприлюднила на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Nikopolnews. Дівчина закликає журналістів говорити про Нікополь, адже він має унікальну історію, а зараз щодня потерпає від ворожих обстрілів.

Ось, що написала Ольга. Підтримуємо її:

«Кожного ранку, збираючись на роботу я вмикаю телевізор та дивлюсь Телемарафон “Єдині новини”. Так зараз роблять майже всі українці, які хочуть бути в курсі подій, що відбуваються в країні. Кожного ранку я бачу ролики, які присвячені Нескореним містам України. Це дуже надихаючі ролики, які розповідають про історію міст та мужній український народ.

В Україні існує одне маленьке місто з дуже великими серцем та чудовими людьми. Це місто Нікополь!

Кожне місто має свою історію. Наша — героїчна та унікальна. Ми — єдине місто України, яке веде своє походження від Запорозької Січі, а Нікопольщина — колиска п’яти Запорозьких Січей. Саме на наших землях колись була заснована Томаківська Січ. Звідси ходили козаки у переможні морські походи з Базавлуцької Січі. На Микитинській Січі, від якої і розпочалася історія Нікополя, обрала козацька рада Богдана Хмельницького гетьманом. І звідси повів він у 1648 році своє військо у перші переможні битви під Жовтими Водами та Корсунем. На нікопольських землях отаманував славетний Іван Сірко у Чортомлицькій Січі.

Наразі Нікополь потерпає від щоденних обстрілів з боку рашистів з найбільшої атомної станції в Європі. В місті зруйновано дуже багато житлового фонду та інфраструктури.  Але найголовніше – покалічено тисячі мирних людських життів. Звичайних людей, які до військової справи не мають жодного відношення.

Я хочу, щоб і про наше місто був надихаючий ролик, я хочу, щоб про наше місто знала вся Україна! Я хочу, щоб про нас не мовчали!

Шановні телеканали які беруть участь Телемарафон «Єдині новини» – говоріть про наше місто, говоріть про нашу історію! Бо Нікополь – це місто-Герой! Україна має про нас говорити! Україна не має про нас забути!»

Мешканка Нікополя звернулася до телемарафону «Єдині новини»: «Говоріть про наше місто»

Мешканка Нікополя розповіла, як самотужки відновлює понівечене ворогом житло (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×