Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2352
2352

Мешканку Нікополя врятував борщ під час ворожого обстрілу – медики

Мешканку Нікополя врятував борщ під час ворожого обстрілу – медики

Мешканку Нікополя врятував борщ під час ворожого обстрілу. Цей день жінка може вважати своїм другим днем народження. Медики швидкої, які прибули на місце атаки 14 березня і допомагали пораненим, розповіли, як це було.

Інформацією поділилася Марина Авдієнко, передає Nikopolnews.

14 березня в Нікополі день з тривогами та обстрілами. Ворог застосував важку артилерію та дрони-камікадзе. Внаслідок цього поранень дістали цивільні мешканці. Серед постраждалих також 7-річна дитина.

Кваліфіковану екстрену медичну допомогу на місці події постраждалим надала  бригада підстанції м. Нікополь КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» – фельдшери КУЗНЕЦОВА Ольга та КОНДРАТЕНКО Артур, а також водій МЕЛЬНИКОВ Іван.

На щастя, обійшлося без важких травмованих та без госпіталізацій. А могло статися й найстрашніше,  – каже Марина Авдієнко

Мешканку Нікополя врятував борщ

Мешканку Нікополя врятував борщ під час ворожого обстрілу – медики

Одну з мешканців постраждалого будинку в прямому сенсі «врятував»… борщ! Літня жінка, квартира якої пошкоджена найбільше, за мить до вибуху встала з ліжка та вийшла на кухню варити всесвітньо відому українську страву. Те місце, де вона відпочивала, вщент зруйноване.  Щаслива випадковість врятувала їй не тільки фізичне здоров’я, а можливо, й життя. На жаль, ментальні травми, нанесені внаслідок обстрілів, не загоються ніколи.

Дякуємо нашім колегам за професіоналізм та відданість у роботі!  А мешканцям регіону вкотре нагадуємо: не ігноруйте сигнали тривоги, загроза обстрілів у нас залишається високою кожного дня, – додала медик

Ще новини Нікополя: Нікополь сьогодні і рік тому: що змінилося, які очікування – 5 питань мешканцям і владі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×