Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
690
690

Мешканок Нікополя запрошують взяти участь у навчальному заході для жінок, які бажають відкрити власну справу

Мешканок Нікополя запрошують взяти участь у навчальному заході для жінок, які бажають відкрити власну справу

Мешканок Нікополя запрошують взяти участь у навчальному заході для жінок, які бажають відкрити власну справу в сфері легкої промисловості. Відповідна інформація з’явилася на сайті Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Тут інформують, що 18-19 вересня 2023 року в місті Дніпро планується проведення дводенного  навчального заходу для жінок Дніпропетровського регіону, які бажають відкрити власну справу в сфері легкої промисловості.

Навчальний захід відбудеться за ініціативи Дніпропетровської обласної військової адміністрації у співпраці з БО “ Всеукраїнський благодійний фонд “ГОРЄНІЄ” та за підтримки проєкту Уряду Канади “Підтримка економічного розвитку жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні” (SEWUkraine).

Проєкт покликаний сприяти економічному благополуччю жінок, що належать до вразливих категорій населення, як то ВПО, жінки з інвалідністю та інші групи, та проживають в Дніпропетровській області.

Мета даного заходу — надати мотивованим жінкам розуміння щодо процесів бізнес планування та ціноутворення в сфері легкої промисловості , а також розуміння процесів легалізації такої діяльності, шляхом створення суб’єктів господарювання та організації належного фінансового обліку.

Навчальний захід пройде у двох форматах:

  • 20 учасниць у форматі  Офлайн; 20 учасниць у форматі Онлайн.

Участь у заході безкоштовна.

За рахунок проєкту учасниці отримають роздаткові матеріали за тематикою заходу, буде забезпечено харчування (обід та кава-пауза). Для учасниць з віддалених територіальних громад буде забезпечено проживання та компенсація проїзду (автобус, потяг).

Запрошуємо до участі місцевих представниць територіальних громад Дніпропетровської області, а також представниць мікробізнесу в швейній галузі, які бажають систематизувати власний бізнес та потребують допомоги у бізнес-плануванні, – йдеться у повідомленні організаторів

Для того, щоб отримати запрошення на навчальний захід, до 12 вересня 2023 року (включно) необхідно заповнити гул-форму за посиланням (онлайн реєстрація обов’язкова).

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь до контактних осіб: Алєксєєнко Наталія (0962444445), Дар’я Коновалова (80663581506).

Ще новини Нікополя: Виїхали з Нікополя через обстріли і розпочали бізнес на новому місці: історія братів-рестораторів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×