Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2197
2197

«Територія неодноразово обстрілювалася»: мешканцям Нікополя нагадали про заборону виходу на берег

«Територія неодноразово обстрілювалася»: мешканцям Нікополя нагадали про заборону виходу на берег

Мешканцям Нікополя нагадали про заборону виходу на берег колишнього Каховського водосховища. Повідомлення оприлюднила Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Шановні мешканці міста Нікополя! Нагадуємо про дію розпорядження голови Нікопольської військової районної адміністрації від 25.03. 2022 року № 34 «Про заборону виходу на водне дзеркало та берегову смугу Каховського водосховища», – йдеться у повідомленні

Зазначається, що, починаючи з липня минулого року акваторія Каховського водосховища та прибережні території неодноразово піддавалися обстрілами ворожої артилерії. Існує висока ймовірність наявності на цій території вибухонебезпечних предметів (мін або неспрацьованих боєприпасів).

На даний час з підривом дамби Каховської ГЕС вода відійшла від берега, перебування на прибережних територіях несе пряму небезпеку мешканців міста та може спровокувати ворожі обстріли.

Закликаємо мешканців міста неухильно дотримуватися заборони виходу на берегову смугу! – говориться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: Офіційно: Каховського водосховища більше не існує – що залишилося від водойми і на що вона перетвориться

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×