Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1830
1830

«Моїй сім’ї погрожують», – нікопольці закликають світ зупинити ядерний тероризм

«Моїй сім'ї погрожують», - нікопольці закликають світ зупинити ядерний тероризм

«Я з Нікополя і моїй сім’ї погрожують» – ролик з такою назвою створив Євген Махов, аби привернути увагу світу до ситуації, яка загрожує мільйонам людей. А саме – до ядерного тероризму, який прямо зараз вчиняють росіяни на захопленій ними Запорізькій атомній електростанції. Нікопольці закликають світ не бути байдужим.

Прикриваючись станцією, загарбники щодня обстрілюють Нікополь, Марганець та інші населені пункти на правому березі Каховського водосховища, буквально знищуючи міста і села. Крім того, вже відомо, що росіяни замінували атомну станцію. І тримають у машинному відділенні свою збою, техніку, вибухівку. Якщо на ЗАЕС станеться аварія, постраждає не тільки Україна – загроза нависла над усією Європою.

Автор ролику, у якому мешканці міста, представляючись, говорять одну фразу «Я з Нікополя, моїй сім’ї погрожують», оприлюднив його в Інстаграмі, позначивши хештегами МАГАТЕ, Енергоатом та Офіс Президента, передає Nikopolnews.

«Це не особиста проблема кожного – це проблема всього світу, яка потребує негайного рішення! Бо радіація та ядерна зброя не ділить нікого на поганих і хороших», – пише автор ролику в його описі.

«Сім’ям нікопольців погрожують. Погрожують всьому цивілізованому світу. Та найгірше, що за цими погрозами летять гради. Вони наносять удари по самій ЗАЕС для звинувачення у цьому ЗСУ та Української влади. Вони обстрілюють мирне населення, вони вбивають людей. Вони тримають працівників станції у заручниках» – додає він.

«Моїй сім'ї погрожують», - нікопольці закликають світ зупинити ядерний тероризм

Нікопольці активно поширюють ролик, аби його побачило якомога більше людей.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @makhv_

В штаб-квартирі ООН почули про ядерний тероризм росіян на Запорізькій АЕС

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×