Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2352
2352

«Для мене це схоже на ритуал»: молода мама з Нікополя виготовляє корисне масло ГХІ, яке допомагає схуднути

«Для мене це схоже на ритуал»: молода мама з Нікополя виготовляє корисне масло ГХІ, яке допомагає схуднути

Допис про корисне масло ГХІ ми побачили на сторінці мешканки Нікополя Світлани Німченко у Фейсбуці. У ньому є така фраза: «Це моє дітище, яке я виношувала в собі багато років». Стало цікаво. Не тільки дізнатися більше про масло, але й познайомитися ближче з людиною, якій вдалося знайти себе, реалізувати свою мрію, займатися улюбленою справою. Такі люди надихають, у них завжди є чому повчитися і можна набратися позитиву.

Тож ми зв’язалися зі Світланою і трохи розпитали про її дітище, про його особливості та користь і про неї саму. Із задоволенням ділимося тим, що дізналися, з вами, шановні читачі Nikopolnews.

Корисне масло ГХІ навіть допомагає схуднути

З’ясувалося, що Свєта – молода мама у декреті. Виховує сина. І з великим натхненням розвиває свій маленький бізнес. Виготовляє масло, яке має багато корисних властивостей і навіть допомагає схуднути. І яке не знайдеш на полицях магазинів, адже його не виготовляють у промислових масштабах, а тільки вручну.

«Для мене це схоже на ритуал»: молода мама з Нікополя виготовляє корисне масло ГХІ, яке допомагає схуднути

Розкажіть трохи про себе, Світлано. Ви живете в Нікополі чи районі? Чим займаєтеся, окрім виготовлення топленого масла? Чим ще захоплюєтеся?

-Я мама у декреті, завжди мріяла працювати з дому, робити справу, яку любиш і ще й отримувати за це кошти. І ось нарешті, я знайшла своє хобі, яке приносить людям користь.

Живемо ми з родиною на два міста зараз, мабуть, як і багато українців. Частина речей у Томаківці, де тихо і спокійно, друга частина речей у Нікополі. Ми з сином прожили в Томаківці 1,5 роки, з моменту коли російське військо почало обстрілювати щоденно Нікополь. Зараз зимуємо вдома, поруч із татом у Нікополі. Я займаюсь йогою у вільний час та багато читаю…

Ви кажете, що мріяли виготовляти масло. А чому саме така мрія? І як давно ви почали втілювати її в життя?

-Я давно знаю про користь топленого масло ГХІ та усі його переваги… Я дуже давня фанатка цього виробу. І ось в один день я вирішила для себе, що спробую зробити масло самостійно. Спитала у досвідчених людей рецепт, прочитала чимало рецептів сама із інтернету. Знайшла, де купувати фермерське масло, і почала готувати для сімʼї. В мене почало виходити, методом проб і помилок я знайшла свою золоту середину. Масло має бути ніжним за смаком, правильної однорідної консистенції, чисте, прозоре та з приємним горіховим смаком. Мій чоловік мене підтримав, сказав, що в мене гарно виходить, та запропонував варити назагал. Так і почалась моя діяльність: спочатку я відправила баночку масла на пробу своїй приятельці, вона теж мене підтримала і дала цінні поради. І з тих пір моя діяльність зростає.

В чому особливість цього масла?

-Масло ГХІ – це топлене вершкове масло. Але важливим аспектом є те, що масло повинно бути фермерським. Тобто основний раціон харчування тварин складається зі свіжої трави (влітку) або сіна в період холодів. Тоді топлене масло не втрачає своєї енергетичної цінності і приносить користь споживачу.

Щодо користі масла ГХІ, то воно містить жирні кислоти, які стимулюють втрату зайвих кілограмів. Метаболізм проходить у пришвидшеному темпі, що викликає схуднення та нормалізує роботу кишківника. Кислота, яка є у складі цього масла, тримає у нормі інсулін, який відповідає за безліч процесів в організмі і за рівень цукру у крові. Також масло ГХІ чинить протизапальну дію на організм. У цьому продукті є вітаміни А, Е і К. Лінолева кислота знижує відсоток жирової тканини, а вміст корисних ліпідів знижує рівень холестерину та поганих жирів. Антиоксиданти допомагають клітинам скоріше оновлювати та чинять антивікову дію. Також завдяки високому вмісту калію при  регулярному вживанні підвищується імунітет та покращується робота серцево-судинної системи. І це ще не всі переваги топленого масла ГХІ.

«Для мене це схоже на ритуал»: молода мама з Нікополя виготовляє корисне масло ГХІ, яке допомагає схуднути

Скільки часу йде на виготовлення чергової порції? Чи складно це?

-Варіння масла займає в мене, десь приблизно 3,5-4 години. Масло ГХІ потрібно довго тушкувати на повільному вогні, щоб очистити його від різних домішок які виходять на поверхню (вода, молочні білки, глютен, цукор та казеїн), а потім ретельно відфільтрувати. Таким чином, масло ГХІ на 99% складається з жиру.

Для мене варіння масла схоже на ритуал. До якого я ретельно готуюсь, налаштовуюсь і роблю все із задоволенням, аби споживачі отримали користь від мого продукту.

«Для мене це схоже на ритуал»: молода мама з Нікополя виготовляє корисне масло ГХІ, яке допомагає схуднути

Чи можна його давати маленьким дітям?

-Так, його можна діткам, діабетикам, алергіки, людям з лактозною/ глютеновою непереносимістю, вагітним та жінкам, що годують немовлят. Це один з небагатьох продуктів, який не виготовляється промислово, а тільки вручну.

Як просувається ваш маленький бізнес? Чи збільшується кількість клієнтів?

-Кількість клієнтів збільшується. Але важлива не кількість! Важливо щоб людина повернулась саме до тебе за продукцією. Тому я, як виробник, маю «тримати свою марку». Тобто відповідати вже сформованій роботі і своїм критеріям.

Ми звернули увагу на фото, що у вас дуже гарне, ексклюзивне пакування. Це теж ваша робота чи хтось допомагає? Ви творча особистість?

-Так, я творча особистість.  І душа моя романтична, я одразу ж вирішила в своїй голові, як це буде оформлено і що мені для цього потрібно. Зараз мої клієнти отримують окрім якісного масла ГХІ, ще й мою частинку душі. Бо в кожну баночку я вкладаю свою турботу і любов до своєї справи. Бажання має бути істинним, тоді й всесвіт зробить для тебе усе так, як буде краще тобі.

І так, пакування – це теж моя творча робота, кожну баночку я оформлюю самостійно.

Як ви особисто використовуєте масло ГХІ?

-Я повністю відмовилась від соняшникової олії та вершкового масла і перейшла на топлене масло ГХІ. Я їм по одній чайній ложечці масла зранку, но голодний шлунок. Готую сніданки на ньому, смажу яєчню, сирники, використовую масло ГХІ на бутерброди, змащую макарони чи пельмені, запікаю яблука тощо. Дитині в підігріте молоко додаю ложечку масла. Це найкорисніше, що може бути у зимовий період…

Як можна придбати у вас масло?

Якщо ви хочете спробувати і переконатися особисто у всіх перевагах масла ГХІ, чекаю вас для замовлення за телефоном 0663843171 або фб https://www.facebook.com/profile.php?id=100014658795387

«Для мене це схоже на ритуал»: молода мама з Нікополя виготовляє корисне масло ГХІ, яке допомагає схуднути

Дуже дякуємо за змістовну бесіду і цікавий досвід, яким ви поділилися. Бажаємо успіху у вашій справі!

Від редакції: якщо ви знаєте людей у Нікополі чи Нікопольському районі, які реалізують певний цікавий досвід, займаються улюбленою справою і прагнуть не тільки заробляти гроші, а й приносити користь іншим, розкажіть нам про це (пишіть на пошту редакції), а ми розкажемо про них нашим читачам. НЕ на правах реклами.

Марина Щученко, Катерина Андрус

Ще новини Нікополя: Родина переселенців з Нікополя на Чернігівщині вдруге втратила житло (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×