Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1924
1924

На Дніпропетровщині подружжя отримало по 12 років за розбещення трирічної доньки

На Дніпропетровщині подружжя отримало по 12 років за розбещення трирічної доньки

На Дніпропетровщині прокуратура відстояла в апеляційній інстанції 12 років позбавлення волі подружжю, яке розбещувало та виготовляло дитячу порнографію за участю малолітньої доньки, передає Nikopolnews.

Дніпропетровська обласна прокуратура відстояла у суді апеляційної інстанції покарання у вигляді 12 років позбавлення волі двом мешканцям Дніпропетровщини за фактами вчинення розпусних дій щодо малолітньої дитини, виготовлення, зберігання з метою збуту та розповсюдження дитячої порнографії, та незаконного придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів (ч. 2 ст. 156, ч. 5 ст. 301 в редакції Закону до 17.03.2021, ч. 1 ст. 309 КК України).

Слідством встановлено, що з липня 2019 до січня 2020 року батько та мати розбещували свою трирічну доньку. Відволікаючи мобільним телефоном, жінка вчиняла розпусні дії щодо дівчинки, а чоловік здійснював фото – та відеозйомку порнографічного характеру. У подальшому фото та відео вони розповсюджували в Інтернеті через месенджер.

Під час проведення обшуку за місцем проживання подружжя вилучено фото – та  відеоматеріали із дитячою порнографією на мобільних телефонах та флешнакопичувачах, окрім цього, було виявлено сліп-пакети з наркотичним засобом – канабіс.

У червні 2022 року обвинувачених визнано винними у вчиненні інкримінованих злочинів та засуджено до 9 років  позбавлення волі.

Прокурори не погодилися з вироком суду першої інстанції у зв’язку з м’якістю та оскаржили його в апеляційному порядку.

Дніпровський апеляційний суд, ретельно дослідивши матеріали, підтримав позицію сторони обвинувачення та ухвалив новий вирок.

Наразі вирок  набрав законної сили.

«Мадонна з київського метро»: яка доля українки з відомої на весь світ фотографії

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×