Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
494
494

На Дніпропетровщині заборонили відвідувати ліс

На Дніпропетровщині заборонили відвідувати ліс

На Дніпропетровщині заборонили відвідувати ліс на час воєнного стану. Про це Nikopolbews повідомляє, посилаючись на Дніпровську районну державну адміністрацію.

На період воєнного стану заборонено відвідувати ліси на території Дніпропетровської області. Таке розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 25 березня 2022року № 81/0/527-22 прийняте, аби уникнути небезпеки в умовах воєнного стану.

Заборона діє на відвідування лісів та лісових масивів як пішки, так і на автомобілях, та стосується усіх цивільних осіб і не стосується військових, лісівників, правоохоронців та осіб наділених спеціальними службовими повноваженнями.

Нагадуємо, що під час воєнного стану навмисне спалювання сухої трави розцінюється як диверсія, тому порушникам загрожує від 15 років до довічного ув’язнення.

3 березня 2022 року ВР внесла зміни до ККУ, посиливши відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану. Зокрема це стосується паліїв сухої трави. Відповідальність за злочини, передбачені ст. 113 “Диверсія”, караються від 15 років до довічного ув’язнення.

Також нагадуємо, що у Нікополі і Нікопольському районі заборонено виходити на воду у Каховському водосховищі.

На Дніпропетровщині змінили тривалість комендантської години з 29 березня

Життя триває: Валентин Резніченко про ситуацію на Дніпропетровщині 30 березня

Окупанти обстріляли з «Градів» село на Дніпропетровщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×