Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5652
5652

На Криворізькому напрямку ворог атакував ЗСУ  силами Ка-2

На Криворізькому напрямку ворог атакував ЗСУ  силами Ка-2

На Криворізькому напрямку ворог атакував ЗСУ  силами Ка-2. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

Продовжуючи тактику повітряних атак, силами Ка-52 ворог намагався атакувати наші підрозділи на півночі Херсонщини. Успіху не мав, – йдеться у повідомленні.

Прокоментували в ОК «Південь» і нічний обстріл Нікополя з «Градів», який стався 16 липня. Зазначається, що удари прийшлися на промислову інфраструктуру, три заклади освіти, пожежну частину, по станції переливання крові та житлових будинках.

Вдень 16 липня було зафіксовано проліт нашою зоною відповідальності п’яти крилатих ракет Х-555, випущених трьома Ту-95 з акваторії Каспійського моря по центральних областях України. Три ракети знищено, одна влучила в поле, ще одна – в сільськогосподарську ферму в Черкаській області.

Здійснюючи повітряну розвідку поблизу Олександрівки, ворог, завдяки влучності наших підрозділів, втратив ударний безпілотний літальний апарат типу «Ланцет».

Загалом, за результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, підтверджено втрати противника у кількості 36 рашистів, 2️ танків Т-72, самохідної гаубиці «Мста-С», зенітно-ракетного комплексу «Тор», броньованої та автомобільної техніки, а також 2️ польових складів боєприпасів, 2️ відділень ПЗРК зі штатним озброєнням і боєкомплектом на Херсонщині.

У північно-західній частині Чорного моря корабельне угруповання противника в умовах помірного шторму зменшило свій склад з 2 до 1 вдк, але кількість ракетних кораблів і крилатих ракет типу «Калібр» лишилась у кількості 2 і 16, відповідно.

Загроза ракетних ударів залишається актуальною і з моря, і з неба, і з тимчасово окупованих територій.

Не нехтуйте попередженням про повітряні тривоги, дотримуйтесь алгоритму дій в інтересах власної безпеки, зважайте на наслідки штормової погоди щодо посилення мінної небезпеки в морі. Будьте пильними і вдумливими щодо отримання та поширення інформації, не довіряйте фейковим повідомленням, підозрілим предметам й особам. Вживайте заходів із повідомлення про них компетентних органів, – закликають в ОК «Південь».

Ворог атакував з гелікоптерів переправу через Інгулець на Криворізькому напрямку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×