Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3651
3651

Ворожого інформатора, затриманого на Нікопольщині, судитимуть за держзраду

Ворожого інформатора затриманого на Нікопольщині, судитимуть за держзраду

Затриманого раніше на Нікопольщині ворожого інформатора, який корегував обстріли Дніпропетровщини і Запоріжжя, судитимуть за держзраду. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

Дніпропетровська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жителя Запорізької області за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік у період з лютого до червня 2022 року за обіцяну грошову винагороду систематично передавав  представникам спецслужб РФ через месенджери «Viber» та «Telegram» інформацію стосовно розташування об’єктів критичної інфраструктури, військових об’єктів та позицій ЗСУ, переміщення військової техніки на території м. Запоріжжя та Дніпропетровської області.

Крім того, він надавав інформацію стосовно результатів вже здійснених обстрілів таких об’єктів. Отримана інформація використовувалась військовими РФ при ракетних обстрілах.

Обвинуваченого затримали у Нікопольському районі на Дніпропетровщині, під час огляду у нього вилучено мобільний телефон, який використовувався для протиправної діяльності.

Ворожого інформатора затриманого на Нікопольщині, судитимуть

Ворожого інформатора, затриманого на Нікопольщині, судитимуть за держзраду

Наразі чоловік перебуває під вартою.

Джерело – Прокуратура

Данілов натякнув, коли Україна звільнить Донбас і Крим

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×