Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1531
1531

У Нікополі діти влаштували пожежу: постраждали троє дошкільнят і їх батько

У Нікополі діти влаштували пожежу: постраждали троє дошкільнят і їх батько

У Нікополі діти влаштували пожежу. Внаслідок небезпечних ігор четверо постраждалих – малюки та їх батько.

Про це розповіла медик «швидкої» Марина Авдієнко, передає Nikopolnews.

Діти – квіти нашого життя. Думаю, що всі батьки зі мною погодяться. Та чи всі погодяться, що діти потребують ретельного догляду та контролю? Особливо у дошкільному віці. Тому що іноді неконтрольовані дитячі витівки можуть привести до серйозних наслідків, – написала медик

У Нікополі діти влаштували пожежу

За її словами, 17 червня на Нікопольську станцію ЕМД надійшов виклик з причини: «пожежа в квартирі, діти надихалися диму». Бригаду екстреної медичної допомоги викликав сусід, який дуже переймався за стан дітей з квартири, де сталася пожежа. На виклик виїхала фельдшерська бригада підстанції м. Нікополь КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» під керівництвом Валентини Колесник.

На Нікопольщині діти влаштували пожежу: постраждали троє дошкільнят і їх батько

Валентина Колесник

Вже на місці події медична працівниця з’ясувала, що постраждалих четверо, серед них троє хлопчиків дошкільного віку, але всі вони, на щастя, не тяжкі. Дізналася й щодо причини пожежі. Діти бавилися запальничкою батьків, підпалили одяг і предмети побуту.

А батьки були в цей час в сусідній кімнаті. І не бачили, чим займаються їхні діти. Почувши запах пожежі, батько кинувся рятувати дітей, виніс їх на вулицю, а потім кинувся назад в квартиру рятувати майно. Чоловік і постраждав більше за всіх. Всі четверо після оцінки їхнього стану фельдшеркою та надання необхідної медичної допомоги на місці події були госпіталізовані бригадою ЕМД (водій – ОНИЩЕНКО Олександр) в місцеві лікарні.

Сподіваємося, що в подальшому в цій родині все буде добре. Але хто ж винен у ситуації, що склалася? Маленькі діти, яким було цікаво, що буде, якщо скористатися батьківською запальничкою? Чи все ж таки їхні батьки, які не змогли вчасно донести до дітей, що гратися запальничками, сірниками неможна та залишили вогненебезпечні предмети та хлопчиків, нехай і на короткий час, без нагляду? Батьки, робіть висновки! Не забувайте, що діти в наше життя приносять не тільки радості материнства та батьківства, але й величезну відповідальність за їхні здоров’я, життя, долю, – написала Марина Авдієнко

Ще новини Нікополя: «Вирвав з вен катетери і, стікаючи кров’ю, побіг за своєю пасією»: треш на Нікопольщині

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу