Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2900
2900

«Вирвав з вен катетери і, стікаючи кров’ю, побіг за своєю пасією»: треш на Нікопольщині

«Вирвав з вен катетери і, стікаючи кров’ю, побіг за своєю пасією»: треш на Нікопольщині

Справжній треш на Нікопольщині стався минулої суботи. Про кримінальну драму розповіла медик «швидкої» Марина Авдієнко. Аби врятувати потерпілого, медикам довелося викликати поліцію. Адже чоловік від них тікав.

Про це  інформує Nikopolnews.

За словами Марини Авдієнко, минулої суботи  в диспетчерську «103» надійшов виклик з одного із сіл Нікопольського району з приводу травми живота у чоловіка 28 років. Бригада екстреної медичної допомоги с. Дмитрівка підстанції Нікопольського району Нікопольської СЕМД в складі фельдшера з МНС вищої категорії Пастухової Тетяни Сергіївни та водія з багатолітнім стажем, який завжди допомагає медичним працівникам при виконанні їхньої роботи, Негоди Якова Андрійовича виїхала на виклик негайно.

«Вирвав з вен катетери і, стікаючи кров’ю, побіг за своєю пасією»: треш на Нікопольщині

Після прибуття на місце події з’ясувалося, що в чоловіка проникаюче ножове поранення грудної клітки з масивною кровотечею. Травма кримінальна, поранення чоловік отримав від своєї, так званої, “коханої  дружини” під час вживання  алкогольних напоїв, – пише Марина Авдієнко

Треш на Нікопольщині: постраждалого довелося ловити з поліцією

Фельдшер відразу почала надавати потерпілому екстрену медичну допомогу: вклала його на ноші, зробила два внутрішньовенних доступи, поставила дві крапельниці, розпочала інфузійну терапію, готуючись до транспортування пацієнта в лікарню.

Проте постраждалий вирішив все по своєму. В якийсь момент він почав виривати з вен  катетери, вискочив із автомобіля та побіг  за своєю пасією, незважаючи на шлейф крові, яку продовжував втрачати.

Розуміючи критичний стан потерпілого, фельдшер викликала на допомогу співробітників поліції, які допомогли вгамувати пацієнта та надати йому екстрену допомогу, без якої він міг би загинути за дуже короткий час.

Потстраждалий отримав всю необхідну догоспітальну допомогу: знеболення, кровоспинне, інфузійну терапію,  бандажі на рану. Госпіталізували пацієнта разом з працівниками поліції.

Багато хто недооцінює роботу медичних працівників, часто критикують їх, а вони, не дивлячись ні на що, готові щохвилинно стояти на сторожі людського життя і роблять це щодня. Після такого виклику довелося  ретельно наводити лад в салоні автомобіля ЕМД. Ми пишаємося нашими співробітниками, висловлюємо їм велику подяку та бажаємо їм подальшої  наснаги, Божого благословення, здоров’я та успіхів у їхній  нелегкій праці! – написала Марина Авдієнко

Ще новини Нікополя і району: У Нікополі молода фельдшерка врятувала чоловіка, у якого зупинився кровообіг

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×