Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
723
723

Всю ніч пролежав непритомний на вулиці: у Марганці невідомі жорстоко побили 57-річного чоловіка

Всю ніч пролежав непритомний на вулиці: у Марганці невідомі жорстоко побили 57-річного чоловіка
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

У Марганці невідомі жорстоко побили 57-річного чоловіка. Він всю ніч пролежав без свідомості на вулиці. На щастя, чоловік вижив.

Про це розповіла лікарка з Нікопольської станції екстреної медичної допомоги Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

У Марганці невідомі жорстоко побили 57-річного чоловіка

За словами Валентини Марченко, напередодні бригада ЕМД в м. Марганці в складі фельдшера Кошкіної Валентини Михайлівни та водія Бугрімова Віталія Олександровича цілий день працювала заради порятунку життя 57-річного чоловіка, якого звечора жорстоко побили невідомі злочинці.

Цілу ніч постраждалий перебував у несвідомому стані на вулиці, а зранку його розшукала сестра, яка ніяк не могла до нього додзвонитися і приїхала на його пошуки із сусіднього населеного пункту.

ЕМД викликали на вулицю, туди, де знайшли потерпілого. У нього діагностовано ЗЧМТ, забій головного мозку, відкритий перелом кутів нижньої щелепи та перелом двох ребер зі зміщенням уламків. Фельдшер надала допомогу постраждалому та доставила його в Марганецьку міську лікарню, де, після обстеження пацієнта, було вирішено направити його на лікування в обласну клінічну лікарню ім. Мечникова.

Валентина Михайлівна та Віталій Олександрович знову виїхали на виклик та госпіталізували потерпілого в обласну лікарню.

Всю ніч пролежав непритомний на вулиці: у Марганці невідомі жорстоко побили 57-річного чоловіка

Подробиці про пожежу у Марганці

Також Валентина Марченко розповіла подробиці про сьогоднішню пожежу у Марганці, під час якою чоловік отруївся продуктами горіння.

А на ранок бригада знову в дорозі. Виклик на пожежу. Із квартири, яка горіла, пожежні витягнули молодого чоловіка в несвідомому, дуже важкому стані, – написала Валентина Марченко

Фельдшер швидко обстежила пацієнта, розпочала кисневу терапію, зробила внутрішньовенний доступ, розпочала інфузійну терапію та госпіталізувала його в лікарню.

Велика подяка бригаді за її роботу. Валентина Михайлівна – одна із тих, хто завжди на передовій. Вона була єдиною жінкою, яка працювала в складі евакобригад в м. Запоріжжі, створених в перші дні  війни для транспортування важкопоранених військовослужбовців, за що їй окрема подяка, – розповіла Валентина Марченко про колегу

Ще новини Нікопольщини: «Людина з великої літери»: у Нікополі пацієнти дякують фельдшеру Валентину Поєдинкову

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×