Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1293
1293

Повалила неповнолітню на землю, била по голові і обличчю: у Нікополі судили уродженку Марганця

Повалила неповнолітню на землю, била по голові і обличчю: у Нікополі судили уродженку Марганця

У Нікополі судили жінку за напад на неповнолітню. Про це Nikopolnews дізнався з Єдиного реєстру судових рішень, де оприлюднено матеріали справи і вирок. Інцидент стався у селі Борисівка біля місцевого магазину ще 5 липня 2023 року, а суд відбувся у листопаді.

В поле зору правоохоронців за напад на неповнолітню потрапила уродженка Марганця. Про неї відомо, що вона громадянка України, має середньо-спеціальну освіту. Розлучена, має малолітню дитину, офіційно не працевлаштована. Раніше судима не була.

З матеріалів справи стало відомо, що 5 липня 2023 року близько 22:00 вказана особа  знаходилась поблизу продуктового магазину, що розташований по вул. Шкільна в с. Борисівка Нікопольського району, де в цей час перебувала неповнолітня особа, з якою у обвинуваченої під час розмови виник словесний конфлікт.

В результаті словесного конфлікту фігурантка напала на неповнолітню. Спочатку вона завдала їй удару по обличчю. Потім схопила за волосся та кулаком завдала близько п`яти ударів в область обличчя. Після цього штовхнула неповнолітню, в результаті чого остання впала на землю. Нападниця продовжила завдавати численних ударів кулаками рук по голові та обличчю.

Судово-медична експертиза встановила, що постраждала внаслідок нападу отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забію м`яких тканин носу, травматичного викривлення перегородки носу, а також садна обличчя.

Повалила неповнолітню на землю, била по голові і обличчю: у Нікополі судили уродженку Марганця

Дії обвинуваченої були  кваліфіковані за ч. 2 ст. 125 КК України – умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров`я.

Підозрювана беззаперечно визнала свою винуватість і не оспорювала встановлені досудовим розслідуванням обставини.

При обранні міри покарання суд враховував, що обвинувачена має на утриманні має малолітню дитину, має постійне місце проживання, за місцем проживання характеризується нейтрально і раніше не судима.

Обставинами, що пом`якшують покарання, суд визнав щире каяття та визнання вини.

Жінку визнали винуватою у пред`явленому їй обвинуваченні і призначити покарання у виді штрафу у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) грн.

Ще новини Нікопольщини: Вдарив по обличчю, забрав гроші та втік: у Покрові затримали 38-річного чоловіка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×