Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2546
2546

Було безліч планів на життя, але не судилось: на НЗФ розповіли про свого загиблого на фронті колегу

на НЗФ розповіли про свого загиблого на фронті колегу

На НЗФ розповіли про свого загиблого на фронті колегу Іллю Чекменьова. Йому було лише 25 років.

Про це повідомили у групі «Нікополь феросплавний», передає Nikopolnews.

Як ми вже писали, 15 березня внаслідок підриву на міні поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області загинув старший сержант першої Президентської бригади оперативного призначення ім. гетьмана Петра Дорошенка «Буревій» Нацгвардії України Чекменьов Ілля Петрович на позивний «Ніндзя».

Хлопцю було лише 25 років. У нього залишилась молода дружина та син, батько та брат.

Ілля ріс самостійним хлопцем, захоплювався спортом, після школи поступив до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Старанно навчався, продовжував активно займатись боротьбою самбо, вигравав нагороди.

У 2018 році влаштувався на АТ НЗФ дробильником в цех виробництва феросплавів. Але майже одразу був призваний на строкову службу, після якої прийняв рішення продовжити службу за контрактом.

На НЗФ розповіли про свого загиблого на фронті колегу

Було лише 25: Нікополь втратив ще одного Героя (фото)

Старанний та дисциплінований Ілля швидко освоївся в армії та почав демонструвати гарні результати. У складі Нацгвардії брав участь та став призером змагань з прикладної та практичної стрільби.

Він був талановитий та відданий своїй справі військовослужбовець, тому з початком повномасштабного вторгнення, своїм досвідом та навичками посилив Сили оборони.

Ілля служив інструктором з бойової підготовки. Був надійним побратимом для товаришів по зброї. Вони згадують його як людину з великої літери. Хлопець завжди допомагав всім оточуючим у скрутну хвилину, міг простягнути руку допомоги навіть незнайомцю, якщо той цього потребував.

У 2023 році Ілля Чекменьов створив родину. Разом в дружиною Валерією вони народили синочка Данилка – точну копію хлопця. У молодого подружжя було безліч планів на життя. Хлопець мріяв, повести сина на самбо, грати з ним у футбол та виховати гідним чоловіком. Але не судилось…

Ще новини Нікополя: Попросила допомогти винести плиту, потім напала з ножем, а він її простив: у Нікополі судили вдову

Читайте також: На в’їзді до Львова зіштовхнулися 25 автівок сьогодні вранці 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×