Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
420
420

На Запоріжжі у ворога ще 100 «трьохсотих» і мінус склад боєприпасів

На Запоріжжі у ворога ще 100 «трьохсотих» і мінус склад боєприпасів

На Запоріжжі ЗСУ продовжують нищити ворога, а він – обстрілює цивільну інфраструктуру. Про свіжі втрати противника розповіли у Генштабі ЗСУ ввечері 17 грудня, передає Nikopolnews.

У вечірньому зведенні Генштабу зазначається, що 15 грудня, в районах населених пунктів Токмак і Пологи на Запоріжжі противник втратив понад 100 осіб пораненими і склад боєприпасів. Інформація щодо ліквідованих окупантів уточнюється.

На Запорізькому напрямку противник продовжує обстрілювати наші позиції та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Вогневого впливу зазнали зокрема, Времівка і Новопіль Донецької області; Білогір’я, Мала Токмачка, Новоданилівка і Кам’янське на Запоріжжі.

На Запоріжжі окупанти готуються до оборони

На Запоріжжі у ворога ще 100 «трьохсотих» і мінус склад боєприпасів

Тим часом стає все більш очевидним, що на Запоріжжі окупанти готуються до оборони. Зокрема, ведуть підготовку до оборони Мелітополя. Про це пише місцеве видання РІА-Мелітополь. На околицях міста росіяни продовжують невтомно рити рови і встановлювати ряди бетонних протитанкових блоків пірамідальної форми, відомих як зуби дракона.

Наразі подібні лінії оборони майже біля кожного села Мелітопольського району – окупанти буквально повторюють шлях німецьких фашистів – відновлюють оборонну лінію Вотан часів Другої Світової, – пише видання.

Щодня через місто везуть бетонні конструкції, які виробляються на запущених у терміновому порядку місцевих виробництвах.

Біля парку біля танка стояло три камази із зубами дракона, – кажуть очевидці. Ще біля прокуратури краном вивантажували зуби дракона із четвертого камазу. Проїзд до прокуратури з боку Свердлова перекрито блоками.

Ворог відводить війська з Каховки і Нової Каховки – війна в Україні 17 грудня, ситуація на фронті

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×