Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
527
527

На Запоріжжі у ворога великі втрати – поранених окупантів відправляють назад на фронт

На Запоріжжі у ворога великі втрати - поранених окупантів відправляють назад на фронт

На Запоріжжі у ворога великі втрати. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews. Окупанти поки що більше не намагаються наступати, а тільки обороняються. При цьому продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру українських населених пунктів.

У Генштабі повідомляють, що тільки до міської лікарні населеного пункту Токмак Запорізької області за останні дні привезли до 50 поранених окупантів. Більшість із них, щоправда, після отримання формальної допомоги, відправляють назад на передову.

На Запорізькому напрямку вогневого впливу зазнали 19 населених пунктів. Серед них – Времівка і Новопіль на Донеччині та Малинівка, Червоне, Гуляйполе, Чарівне, Степове, Оріхів і Новоданилівка Запорізької області.

На Запоріжжі окупанти продовжують чинити тиск на співробітників АЕС

Окупанти продовжують чинити морально-психологічний та фізичний тиск на місцеве населення. Так, працівникам Запорізької АЕС, які не підписали трудовий договір з окупантами заблокували перепустки для проходу на станцію, а робітникам, яких примусили підписати контракт, оголосили про зниження заробітної плати, мотивуючи це тим, що станція не працює.

Новий наступ Росії – в ЗСУ оцінили шанси армії РФ (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×