Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
353
353

На Запоріжжі ЗСУ знищили 10 одиниць ворожої техніки і поранили 150 окупантів

На Запоріжжі ЗСУ знищили 10 одиниці ворожої техніки і поранили 150 окупантів

На Запоріжжі ЗСУ продовжують влаштовувати пекло для окупантів. Генштаб у ранковому зведенні 18 грудня повідомляє про чергові успіхи української армії, передає Nikopolnews.

Підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони 16 грудня поточного року кількох районів зосередження живої сили та військової техніки ворога, а також двох його складів боєприпасів у Запорізькій області. Втрати  особового складу склали понад 150 поранених військовослужбовців, знищено 10 одиниць військової техніки різного типу. Інформація щодо ліквідованих загарбників уточнюється.

Що ще відбувається на Запоріжжі

На Запорізькому напрямку противник за минулу добу обстріляв з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії низку населених пунктів. Серед них – Білогір’я, Новоданилівка, Оріхів, Степове, Плавні Запорізької області.

Командування окупаційних військ планує увести цілодобову комендантську годину в населених пунктах на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Так, в населеному пункті Чернігівка зазначені обмеження будуть введені з 25 грудня, а в місті Бердянськ – з 30 грудня 2022 по 03 січня 2023 року.

Можливий наступ росії у 2023 році – реакція Зеленського

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×