Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
722
722

На Запоріжжі ЗСУ відправили «до кобзона» півсотні окупантів, ще 120 поранених лікуються у Токмаку

На Запоріжжі ЗСУ відправили «до кобзона» півсотні окупантів, ще 120 поранених лікуються у Токмаку

На Запоріжжі ЗСУ продовжують очищати українську землю від загарбників. Генштаб майже щодня радує нас гарними новинами з даного напрямку фронту. А сьогодні – навіть двічі.

У вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється, що 28 грудня, в результаті вогневого ураження підрозділами Сил  оборони ворожих позицій в районі Бердянська Запорізької області, ліквідовано понад 50 окупантів, передає Nikopolnews.

Також відомо, що в місті Токмак на території так званого “військового шпиталю” лікують близько 120 поранених окупантів. Противник продовжує використовувати мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених російських військовослужбовців та найманців приватних військових компаній. Аналогічна ситуація має місце і на Луганщині.

На Запорізькому та Херсонському напрямках ворог здійснив обстріли позицій наших військ з танків, мінометів та ствольної артилерії в районах понад 35 населених пунктів.  Серед них – Малинівка, Білогір’я, Мала Токмачка і Малі Щербаки Запорізької області та Зміївка, Антонівка, Зеленівка, Дніпровське, Велетенське на Херсонщині.

Чи є загроза наступу росії на Запоріжжі: відповідь Генштабу і прогноз ISW

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×