Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
825
825

Росіяни безславно гинуть на Запорізькому напрямку, а живі окупанти тікають – Генштаб

Росіяни безславно гинуть на Запорізькому напрямку, а живі окупанти тікають – Генштаб

ЗСУ нищать ворога на Запорізькому напрямку, росіяни втрачають живу силу і техніку. Окупанти масово втікають з місць несення служби. Про це повідомляє у вечірньому зведенні 28 грудня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

Зазначається, що у Запорізькій області ЗСУ знищили один зенітно-ракетний комплекс С300, 8 одиниць військової техніки різних типів і складу боєприпасів.

“Поранено понад 150 військовослужбовців. Кількість ліквідованих уточнюється”, — повідомляють у Генштабі.

Крім цього, на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, російські військовослужбовці та найманці окупаційних військ масово втікають з місць несення служби.

“Для розшукових заходів в місто Приморськ направлено окремі підрозділи росгвардії. За попередньою інформацією, у розшуку перебуває понад 200 осіб”, — йдеться в повідомленні.

На Запорізькому та Херсонському напрямках російські окупанти вогнем артилерії тероризували жителів понад 25 населених пунктів. Серед них – Гуляйполе, Малинівка, Чарівне і Дорожнянка Запорізької області та Республіканець, Козацьке і Львове на Херсонщині. Знову від ворожих обстрілів постраждала цивільна інфраструктура Антонівки Херсонської області та саме місто Херсон. Є постраждалі серед мирного населення.

Ленд-ліз для України – що відомо про американську допомогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×