Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1002
1002

«Можлива ракетна атака» – начальник Нікопольської РВА звернувся до мешканців району

«Можлива ракетна атака» - начальник Нікопольської РВА звернувся до мешканців району

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікопольщини 14 січня. Він попередив про можливу ракетну атаку, передає Nikopolnews.

Знову з’явилась інформація про можливу ракетну атаку з боку армії рф, – написав Євтушенко.

Він нагадав алгоритм дій. Попросив переглянути запаси води, їжі з тривалим строком зберігання. Тримайте зарядженими телефони та повербанки.

Сподіваюсь, ви знаєте адресу найближчого пункту Незламності та маєте домовленість з рідними як діяти якщо зникне мобільний зв’язок. Слідкуйте за попередженнями про повітряні тривоги та загрози обстрілу. Краще, коли є та не стане в нагоді, ніж навпаки, – написав Євген Євтушенко.

Адреси Пунктів Незламності на Нікопольщині та в інших районах Дніпропетровщини ТУТ.

Зазначимо, попередження про те, що 14 січня, Росія може завдати масованого удару з повітря, оприлюднив заступник командувача Сухопутних військ Олександр Павлюк.

Не ігноруйте тривогу, очікується масований ракетний удар, не виключена можливість зміни початкового курсу ворожих ракет, – написав він.

Раніше очільник черкаської ОВА Ігор Табурець звернувся з проханням не нехтувати попереджувальними сигналами.

Ворог знову атакує територію України з повітря. Зокрема, балістикою. Можливий масований ракетний удар. Очікуємо масштабні тривоги з 12.00, – написав він.

Чому вибухи в Києві прогриміли до оголошення тривоги і чим РФ могла атакувати столицю

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×