Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
864
864

Надзвичайний стан у Нікополі: як це вплине на життя пересічних мешканців

Чрезвычайное положение в Никополе: как это повлияет на жизнь рядовых жителей

Найближчим часом в Україні планують ввести режим надзвичайного стану, і Дніпропетровська область не виключення. Таким чином, нікопольцям доведеться теж жити у такому режимі. Як надзвичайний стан у Нікополі і області відобразиться на житті пересічних мешканців, розповів очільник Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

РНБО ухвалила рішення про введення в Україні надзвичайного стану. Найближчим часом його має прийняти й Верховна Рада (голосування заплановано на сьогодні, 23 лютого). Це попереджувальний захід для збереження стабільності в країні. На житті звичайних мешканців області це не відобразиться, – зазначив сьогодні під час брифінгу голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Дніпропетровська область – у нормальному режимі. Посилено працюють всі військові та правоохоронці. Школи, садки, лікарні, магазини, банки, підприємства, установи, організації – все працює і буде працювати. На житті звичайних мешканців області введення надзвичайного стану не відобразиться», – підкреслив Валентин Резніченко.

Надзвичайний стан у Нікополі: як це вплине на життя пересічних мешканців

Він наголосив, що режим надзвичайного стану дозволить правоохоронцям, прикордонникам та спецслужбістам бути ефективнішими.

Згідно із законодавством України, пропозиції щодо введення надзвичайного стану РНБО подає Президентові. Відповідний Указ Президента підлягає затвердженню Верховною Радою протягом 48 годин.

Зазначимо, що секретар РНБО Данилов сьогодні зауважив, що в кожній області місцева влада може додавати свої обмеження до передбачених режимом НС. Все залежить від ситуації в регіоні. Це може бути заборона продажу алкоголю і навіть введення комендантської години – проте подібне може мати місце у крайніх випадках. Мешканці Донецької та Луганської областей, які вже не перший рік живуть в умовах надзвичайного стану, кажуть, що не помічають його і що він ніяк не впливає на їх життя.

Скільки мешканців Нікополя задоволені своїм здоров’ям і рівнем медичних послуг – опитування

У Нікопольському районі перевірили стан 186 сховищ

Благочинний ПЦУ Нікополя і району звернувся до мешканців: ВІДЕО

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×