Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8595
8595

«Найближчі 10 днів не ігноруйте сирени» – Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікопольщини

«Продовжуємо спостерігати за за успіхами ЗСУ на Херсонщині та виттям на болотах» - Євген Євтушенко

Начальник РВА Євген Євтушенко звернувся до мешканців Нікопольщини увечері 29 вересня. Він розповів, як пройшов день, і зробив важливе попередження, передає Nikopolnews.

Євтушенко повідомив, що за минулу добу окупанти здійснили обстріл населеного пункту Червоногригорівської ТГ. Пошкоджено близько десяти будинків, шість господарчих споруд, автомобіль та лінію електромережі. Люди не постраждали.

В межах інших територій обстрілів та надзвичайних ситуацій не зафіксовано.

День став трагічним для Дніпропетровщини – ординці здійснили звірячий обстріл обласного центру, випустивши по місту крилаті ракети Х-22, запроектовану для знищення авіаносців. Загинуло двоє дітей та двоє дорослих, семеро мешканців отримали поранення. Фото руйнувань та пошматованих вибуховою хвилею дитячих іграшок… Вічна пам’ять загиблим… – сказав начальник РВА.

У зв’язку зі збільшенням кількості обстрілів населених пунктів – відсьогодні та до закінчення наступного тижня прошу вас не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Ніч жителів прибережних територій прошу провести в сховищах, або скористатися правилом двох стін, – додав Євтушенко.

І побажав тихої ночі, а ворогам – справедливого покарання.

«Маємо певні успіхи на тому березі, але ніч проведіть у сховищах» — Євген Євтушенко звернувся до нікопольців

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×