Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
533
533

«Небайдужі» у Нікополі: оновився список пропозицій волонтерів для переселенців

«Небайдужі» у Нікополі: оновився список пропозицій волонтерів для переселенців

Раніше Nikopolnews повідомляв про крутий проект «Небайдужі» у Нікополі. Нагадаємо, в рамках проекту волонтери допомагають переселенцям адаптуватися до нового життя.

Психологи, викладачі, художники, фотографи та інші нікопольці пропонують свої послуги безкоштовно людям, які приїхали до міста із гарячих точок країни. Вони хочуть зробити життя переселенців трошечки цікавішим і різноманітнішім, показати, що вони не самотні, поділитися з ними теплом, а також знаннями і вміннями, які, можливо, допоможуть знайти себе на новому місці, або вирішити психологічні проблеми, або просто урізноманітнити дозвілля чи познайомитися з Нікополем, прогулявшись його вулицями у супроводі волонтера.

Список таких послуг містить вже 64 пункти! Йога, фото-прогулянки, психологічні ігри, послуги перукаря, катання на роликах, інтелектуальні тренінги, книжковий клуб і багато чого іншого. Кожен бажаючий може долучитися до команди волонтерів, запропонувавши свої послуги. І такі бажаючі постійно знаходяться. У Нікополі дуже багато талановитих і небайдужих людей!

Nikopolnews надає інформаційну підтримку крутому проекту, і, ми, як і обіцяли оновлюємо інформацію, коли додаються нові пропозиції.

З оновленим списком можна ознайомитися за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Будь ласка, розкажіть про проект «Небайдужі» у Нікополі своїм знайомим переселенцям.

Список корисних посилань і телефонів у Нікополі: для нікопольців і переселенців

У Нікополі в модульному містечку розміщують нових переселенців

У Нікополі поліцейські запросили дітей-переселенців на ранчо «Біла підкова»: у одного з хлопчиків збулася мрія — ВІДЕО

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×