Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
295
295

У Нікополі поліцейські запросили дітей-переселенців на ранчо «Біла підкова»: у одного з хлопчиків збулася мрія – ВІДЕО

У Нікополі поліцейські запросили дітей-переселенців на ранчо «Біла підкова»: у одного з хлопчиків збулася мрія - ВІДЕО

У Нікополі поліцейські опікуються дітьми, які залишили домівки через ворожі атаки російських окупантів. Про це розповідає Нікопольське районне управління поліції, передає Nikopolnews.

Так, зокрема, ювенальні поліцейські Нікопольського РУП запросили дітей-переселенців разом з батьками відвідати ранчо «Біла підкова», що у місті Нікополь.

Через активні обстріли російської армії діти з Криворізького району та сіл Херсонської області були вимушені покинути власні домівки та тимчасово оселитися у Нікополі. Щоб малюки не сумували та хоча б на деякий час забули про жахи війни, 27 квітня правоохоронці організували їм екскурсію на ранчо з конями та тваринами.

Власники закладу запросили дітей покататися верхи на конях, показали різні трюки професійного інструктора з верхової  їзди. Потім гості ранчо мали цікаву екскурсію по звіринцю, впродовж якої погодували коней та віслюків соковитими яблуками. Також діти побачили страусів, єнотів, лисів, кролів, кабанів тощо. Під час відвідування звіринця один хлопчик зізнався, що дуже мріяв побачити живого єнота, і саме сьогодні на ранчо його мрія здійснилася.

Слід зазначити, що це ранчо дало притулок багатьом тваринам із сусідніх районів, постраждалим від ворожих обстрілів. Власники закладу опікуються та лікують поранених та покинутих тварин, зокрема коней та корів, – повідомляє поліція.

Біля Нікополя небайдужі знайшли пораненого коня (відео)

Лікарні Дніпропетровщини прийняли 71 пораненого, у тому числі 15 дітей з Краматорська

У Нікополі поліцейські привітали з Днем народження 5-річного хлопчика, якого розшукали в супермаркеті

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×