Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
854
854

У Нікополі поліцейські привітали з Днем народження 5-річного хлопчика, якого розшукали в супермаркеті

У Нікополі поліцейські привітали з Днем народження 5-річного хлопчика, якого розшукали в супермаркеті

У Нікополі поліцейські привітали з Днем народження 5-річного хлопчика, якого розшукали в супермаркеті. Цю зворушливу історію розповіли у пресслужбі поліції Дніпропетровської області, передає Nikopolnews. На День народження маленький втікач запросив правоохоронців особисто.

Повідомляється, що хлопчик втік від мами, коли та відволіклася з меншою донькою. Поліцейські виявили його у магазині у відділі із солодощами. Пізніше маленький мандрівник запросив поліцейських до себе на день народження.

Сама подія сталася 13 квітня близько 13-ої години. Жінка розповіла, що разом із двома дітьми спускалася сходами на вулицю, а коли відволіклася з меншою донькою, 5-річний Елай вискочив у двір. Вона вибігла на вулицю, але син вже зник.

Мати викликала поліцію, бо самостійні пошуки результату не дали. Вже за 15 хвилин правоохоронці виявили маленького втікача у супермаркеті.

19 квітня поліцейські приїхали його провідати і перевірити за місцем мешкання. Побачивши своїх рятівників, хлопчик запросив поліцейських до себе на День народження. Правоохоронці радо відгукнулися та наступного дня завітали до іменинника з подарунками. Щасливий та дуже серйозний Елай міцно тримав за руку маму, приймав дарунки та обіцяв бути слухняним.

У Нікополі поліцейські затримали трьох збувачів наркотиків, серед них дві жінки

У Нікополі молоді поліцейські отримали перші офіцерські звання

У Нікополі поліцейські вилучили автівку із незаконно вирубаною деревиною

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×