Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4764
4764

Небезпека у Нікополі і можлива загроза для Енергодара – армія рф активізувала обстріли

Небезпека у Нікополі і можлива загроза для Енергодара – армія рф активізувала обстріли

Протягом майже всього дня 3 грудня була небезпека у Нікополі. Після важкої ночі загарбники знову обстрілювали місто і район з протилежного берега водосховища. Станом на вечір небезпека триває. Про загрозу нових обстрілів мешканців прибережних населених пунктів попереджає влада. Крім того, найближчим часом може загостритися ситуація в Енергодарі. Детальніше про це – нижче.

Протягом дня окупанти здійснили обстріли міста Нікополь і населених пунктів Покровської ТГ з використанням РСЗВ та ствольної артилерії, – підбиває підсумки дня 3 грудня начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

За словами Євтушенка, наразі, фахівці обстежують місця вибухів. Попередньо, люди не постраждали.

В межах інших територій району день та вечір минули без надзвичайних ситуацій.

Наразі, небезпека обстрілів зберігається, прошу жителів прибережних територій провести ніч в сховищі або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, – пише Євтушенко.

Тим часом українські Захисники звернулися до мешканців Енергодара. Вони просять людей бути обережними найближчими днями. Ситуація може загостритися.

Найближчими днями будьте в укриттях, виходьте на вулицю лише за потребою. Можливий сценарій 1 вересня у зв’язку з «наступом ЗСУ». Сподіваюсь, кожен зрозумів про який “наступ ЗСУ” йдеться, – говориться у повідомленні оборонців.

Вірогідно, мається на увазі, що росіяни влаштовуватимуть провокації з обстрілами Енергодара, звинувачуючи у цьому ЗСУ, як це було 1 вересня.

Бережіть себе та своїх близьких

Небезпека у Нікополі і можлива загроза для Енергодара – армія рф активізувала обстріли

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×