Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
3247
3247

«Ніякого ультиматуму по здачі Нікополя не було!» – Олександр Саюк звернувся до мешканців

«Ніякого ультиматуму по здачі Нікополя не було!» - Олександр Саюк звернувся до мешканців

Міський голова Олександр Саюк звернувся до мешканців наприкінці важкого дня 18 липня, передає Nikopolnews. Він спростував неправдиву інформацію, яка шириться містом.

За словами міського голови, понеділок 18 липня пройшов в роботі. Місто оговтується після нічних обстрілів, відповідні служби зайняті ліквідацією наслідків нічного обстрілу. Робиться все можливе,  аби допомогти постраждалим нікопольцям.

Бачимо активізацію військових дій в різних напрямках, як в напрямку Херсона, так і на тому боці Дніпра. Бачимо останні 5-7 днів масові вкиди дезінформації, якоїсь маячні. Сьогодні всі слухають голосове повідомлення, ніби виставили якийсь ультиматум по здачі міста. Це все брехня, не було ніякого ультиматуму й апріорі його не могло бути, – запевнив Олександр Саюк.

На що розраховують автори вкидів? Хочуть внести смуту, психоз, влаштувати нестабільність. Тому дуже прошу вас, користуйтесь лише офіційними джерелами інформації. Беріть інформацію там. Не слухайте вкиди, цим ви самі робите собі погано, – закликав міський голова.

На зараз, надзвичайних ситуацій за день не було. Нікопольців закликають зберігати спокій.

«Закінчуємо роботи на місцях обстрілу» – Олександр Саюк звернувся до нікопольців

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу