Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4274
4274

«Закінчуємо роботи на місцях обстрілу» – Олександр Саюк звернувся до нікопольців

«Закінчуємо роботи на місцях обстрілу» - Олександр Саюк звернувся до нікопольців

Міський голова Олександр Саюк звернувся до нікопольців 17 липня. Він розповів про ситуацію у місті, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, неділя 17 липня закінчується у Нікополі спокійно, без надзвичайних ситуацій. Вся інфраструктура Нікополя працює.

Ми закінчуємо роботи на місцях вчорашнього обстрілу. Ще раз хочу подякувати усім, хто допомагав у ліквідації наслідків, – сказав міський голова.

Не реагуйте, не піддавайтесь на провокації, які викладають в засобах масової інформації про якихось інструкторів, вигадки про боєприпаси в школах. Це все дурня. У наших школах окрім книжок і знань більше нічого немає. Ці вкиди робляться навмисно, аби розхитати ситуацію, щоб люди нервували й тому подібне. Зберігаємо спокій! – закликав мер.

Дякуючи нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає. Ситуація стабільна, контрольована.

Якщо чуєте сирену, будь ласка, приймайте необхідні заходи безпеки. Правило двох стін – це саме просте, що можна зробити, – порадив Олександр Саюк.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×