Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
850
850

Нікополь готовий закупити антидронові рушниці, а на ЗСУ виділено вже 18 млн – мер

Нікополь готовий закупити антидронові рушниці, а на ЗСУ виділено вже 18 млн - мер

Останнім часом росіяни тероризують Нікополь за допомогою БпЛА, що призводить до руйнувань і травм людей.  Чи може Нікополь закупити антидронові рушниці і як місто допомагає ЗСУ, скільки грошей вже виділено на підтримку армії від початку повномасштабного вторгнення, розповів під час пресконференції 29 вересня міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

На початку пресконференції мер Нікополя розповів, що на 37-й позачерговій сесії міської ради 29 вересня депутати вчергове виділили з бюджету кошти на допомогу ЗСУ у розмірі 950 тисяч гривень.

А всього за час повномасштабної війни Нікополь, за словами Саюка, виділив на армію орієнтовно 18 мільйонів гривень.

Це тільки кошти. Це я не враховую, як ми у 2022 році проводили роботи. Це і комунальна техніка, і дитячі садочки готували їжу, – уточнив мер

Він підкреслив, що на кожній сесії депутати голосують за виділення коштів для військових у розмірі приблизно мільйон гривень – іноді трохи більше або трохи менше.

Чи може Нікополь закупив антидронові рушниці?

Відповідаючи на це запитання, Олександр Саюк пояснив ситуацію так:

Дивіться, я вже неодноразово спілкувався і з силовими структурами, і з військовою адміністрацією… Нікополь виділить кошти, ми зможемо купити необхідне обладнання, але ми його повинні купити комусь. Бо це не відділ виконкому, це військові дії і ініціатива повинна йти від військових. Тому така пропозиція є. Ми готові. Ми чекаємо, як це буде організовано. Ми ж комусь їх повинні купити, так? Не просто купити і покласти десь. Це питання обговорюється, ми готові фінансувати і закуповувати, – сказав міський голова

Ще новини Нікополя: «Будемо виводити воду в приміщення»: про готовність Нікополя до зими розповів Олександр Саюк

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу