Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
975
975

Нікополь отримав два буси Renault Master від благодійників: як їх використовуватимуть

Нікополь отримав два буси Renault Master від благодійників: як їх використовуватимуть

Нікополь отримав два буси Renault Master від благодійників. У пресслужбі Нікопольської міської ради розповіли про це, а також про те, як використовуватимуть транспорт.

Інформує Nikopolnews.

У пресслужбі зазначають, що продовжується плідна співпраця міської влади Нікополя з міжнародними організаціями. У рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні/ Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза ІІ)», що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні, місто отримало два буси Renault Master.

Нікополь отримав два буси: як їх використовуватимуть

Ці сучасні транспортні засоби нікопольські комунальники будуть використовувати в роботах з усунення руйнувань, а також відновлення об’єктів комунальної власності, міської інфраструктури та будинків мирних мешканців, які зазнали пошкоджень внаслідок постійних обстрілів міста російськими військами

У пресслужбі НМР нагадують, що ворожі обстріли Нікополя тривають кожного дня майже два роки і комунальникам вкрай необхідно оперативно та організовано ліквідувати їх наслідки та проводити екстрений ремонт понівечених будівель.

Щиро дякуємо всій команді Програми «U- LEAD з Європою» і особливо Регіональному офісу Програми «U- LEAD з Європою» у Дніпропетровської області за таку вчасну допомогу у важкий воєнний час, – йдеться у повідомленні

Нагадаємо: Марганецька громада отримала два мікроавтобуси «Renault» від партнерів (фото)

А також: Червоногригорівська громада отримала два автомобілі і мікроавтобуси (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×