Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
247
247

Нікополь отримав обладнання для відновлення пошкодженого майна

Нікополь отримав обладнання для відновлення пошкодженого майна

Нікополь отримав від міжнародних партнерів обладнання та інструменти для відновлення пошкодженого майна.

Про це повідомили у Нікопольській міській раді 8 серпня, передає Nikopolnews.

Зазначається, що триває плідна співпраця міської влади Нікополя з міжнародними організаціями. У рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні/ Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза ІІ)», що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні, цього раз місто отримало сучасне обладнання та інструмент для проведення робіт з відновлення об’єктів комунальної власності та благоустрою території громади.

Цю міжнародну технічну допомогу нікопольські комунальники будуть використовувати в роботах з усунення пошкоджень та руйнувань, отриманих внаслідок російської збройної агресії, а також для підвищення якості послуг для мешканців міста.

Нікополь отримав обладнання: фото

Нікополь отримав обладнання: фото

Нікополь отримав обладнання: фото

Нікополь отримав обладнання: фото

Щиро дякуємо всій команді Програми «U- LEAD з Європою» і особливо Регіональному офісу Програми «U- LEAD з Європою» у Дніпропетровської області за таку вчасну допомогу у важкий воєнний час, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікополя: Нікополь долучився до проєкту з покращення доступу до первинної медичної допомоги

А також: Водоканал Нікополя отримав два сучасних екскаватори від нідерландських партнерів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×