Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
869
869

Нікополь розпочав роботу над створенням Плану доброчесності

Нікополь розпочав роботу над створенням Плану доброчесності

Нікополь розпочав роботу над створенням Плану доброчесності. Співпраця Нікопольської міської ради (НМР) з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу (EUACI) в Україні в межах проєкту «Міста доброчесності» набирає обертів.

Про це повідомляє Нікопольська міська рада 14 травня, передає Nikopolnews.

Нікополь розпочав роботу над створенням Плану доброчесності: деталі

Зазначається, що у межах Меморандуму про взаєморозуміння, укладеного між НМР та EUACI, у квітні була створена робоча група у складі посадових осіб Нікопольської міської ради, органів місцевого самоврядування та представників EUACI.

Її мета – визначити ефективні стратегічні та практичні заходи, направлені на мінімізацію корупційних ризиків у діяльності міської ради та її виконавчих органів, а також посилити їх спроможність у створенні та застосуванні механізмів запобігання корупції, і як результат– подання на затвердження міської ради Плану доброчесності Нікопольської міської ради.

Робоча група вже провела перше засідання, під час якого виконавча директорка ГО «Фундація інституційного розвитку» Катерина Дацко розповіла про функції та задачі робочої групи та презентувала Методологію оцінки корупційних ризиків в діяльності органів місцевого самоврядування.

 Ми живимо в історичний час, який ставить перед нами багато непростих викликів, – сказала заступник голови робочої групи, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Тетяна Обиденна. – Але у співпраці з нашими європейськими партнерами нам вдається їх долати.

В 2018 році наше місто розпочало співробітництво з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу. І навіть зараз – у воєнний час – ми продовжуємо цю роботу. І в нас вже є певні успіхи в цьому напрямку. Наразі розпочали підготовку до проведення оцінки корупційних ризиків. Ця робота виконується задля підготовки стратегічного документу – Плану доброчесності Нікопольської міської ради. Робота ще триває, але впевнена – ми досягнемо мети.

Ще новини Нікополя: Е-приймальня у Нікополі: як звернутися, які послуги можна отримати

Читайте також: У Нікополі планують ремонт доріг на 18 млн грн: список

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×