Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1578
1578

У Нікополі планують ремонт доріг на 18 млн грн: список

У Нікополі планують ремонт доріг на 17 млн грн: список

У Нікополі планують ремонт доріг на близько 18 мільйонів гривень. Відомий список ділянок.

Про це Nikopolnews дізнався, зазирнувши на сайт prozorro.gov.ua, де ми знайшли низку відповідних тендерів. Заплановано ремонт доріг на 9 ділянках. З бюджету готові виділити 18 376 341 гривень. Сума може трохи зменшитися за результатами торгів.

Станом на сьогодні тільки по одному тендеру процедуру вже завершено і відомий підрядник. Щодо решти тендерів – триває прийом заявок від бажаючих взяти участь у торгах. По трьом тендерам з 9 процедура проходить повторно – раніше провести аукціони не вдалося, їх було скасовано.

Замовником у всіх випадках виступає Управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства Нікопольської міської ради. Контактна особа: Микола Тимошенко.

Згідно з умовами тендерів, максимальний строк завершення робіт – 31 грудня 2024 року.

У Нікополі планують ремонт доріг на 16 млн грн: список

Заплановано поточний ремонт дорожнього полотна на таких ділянках:

1.Поточний ремонт дроги на шляхопроводі по вулиці Електрометалургів. Цей тендер було оголошено 19 квітня. І він єдиний, по якому процедуру вже завершено. На цей ремонт планувалося виділити 1 944 000,00 грн. Але підрядник виконає роботи за 1 561 675,29 грн. Заявку на отримання підряду подала лише одна компанія. Це ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЮНІЯ-ТРАНС”. Воно і стало «переможчем», про що було оголошено 30 квітня.

шляхопровід

2.Поточний ремонт дороги на перехресті вул. Світла та вул. Каштанова. Тендер оголосили 1 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 9 травня. На ремонт готові виділити 113 400 грн. Цей тендер проводиться повторно. Раніше аукціон не відбувся через відсутність пропозицій. Заявку єдиного претендента (ФОП “НОЖЕНКО КИРИЛО АНАТОЛІЙОВИЧ”) було відхилено.

світла каштанова

3.Поточний ремонт дороги по пр. Трубників біля будинків № 26, 28. Тендер оголосили 1 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 9 травня. На ремонт готові виділити – 947 700 грн. Цей тендер проводиться повторно. Раніше аукціон не відбувся через відсутність пропозицій. Заявку єдиного претендента (ФОП “НОЖЕНКО КИРИЛО АНАТОЛІЙОВИЧ”) було відхилено.

трубників 26

4.Поточний ремонт дороги по вул. Героїв Чорнобиля. Тендер оголосили 1 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 9 травня. На ремонт готові виділити 1 134 000 грн.

героїв чорнобиля

5.Поточний ремонт дороги по вул. Незалежності України. Тендер оголосили 1 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 9 травня. На ремонт готові виділити – 437 400 грн. Цей тендер проводиться повторно. Раніше аукціон не відбувся через відсутність пропозицій. Заявку єдиного претендента (ФОП “НОЖЕНКО КИРИЛО АНАТОЛІЙОВИЧ”) було відхилено.

незалежності

6.Поточний ремонт дороги по пр. Трубників біля будинків № 13, 15, 17, 23. Тендер було оголошено 6 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 14 травня. На ремонт готові виділити 10 122 441 грн.

трубників 13

7.Ремонт дороги на кільці біля Центрального універмагу по пр. Трубників. Тендер було оголошено 6 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 14 травня. На ремонт готові виділити 1 539 000 грн.

кільце

8.Ремонт дороги по вул. Шевченка. Тендер було оголошено 6 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 14 травня. На ремонт готові виділити 1 134 000 грн.

шевченка

9.Ремонт дороги по вул. Іллі Рєпіна. Тендер було оголошено 6 травня. Триває прийом заявок. Аукціон заплановано на 14 травня. На ремонт готові виділити 1 004 400 грн.

рєпіна

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: У Нікополі за мільйон замовили послугу з нагляду за станом «горбатого» мосту

Ще новини Нікополя: У Нікополі планують організувати роботу пересувного флюорографа

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×