Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2353
2353

Нікополь включили до переліку територій з бойовими діями, де працюють державні електронні інформаційні ресурси

Нікополь включили до переліку територій з бойовими діями, де працюють державні електронні інформаційні ресурси

Нікополь включили до переліку територій з активними бойовими діями, де працюють державні електронні інформаційні ресурси. Про це повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Міська влада неодноразово зверталася до владних органів з проханням включити Нікопольську тергромаду до переліку територій активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси, – йдеться у повідомленні

За сприяння голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, співпраці з депутатами Верховної Ради України Юрієм Кісєльом, Денисом Масловим та ін., проводилась системна робота щодо впровадження відповідних законодавчих змін.

В результаті Мінітеграції видало наказ №199 від 13.07.2023р. “Про затвердження Змін до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією”.

Це дозволить відновити у Нікополі функціонування державних реєстрів, можливість вчинення нотаріальних та реєстраційних дій нотаріусами та державними реєстраторами. Нікопольці знову зможуть оформлювати угоди, заповіти, видавати довіреності, оформлювати спадщину, оформлювати землю та користуватись всіма іншими можливостями при реалізації своїх прав.

Ще новини Нікополя: Розбиті будинки і долі: як живе Нікополь під обстрілами та без води

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×