Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
135
135

В Покрові родинам загиблих Захисників вручили державні нагороди (фото)

В Покрові

21 липня в Покрові родинам загиблих Захисників вручили державні нагороди. Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

«Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання чергової 42 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Засідання розпочалося хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам’ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів», йдеться в повідомленні.

На сесії депутати одноголосно підтримали проєкти рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Покров» (посмертно) Вячеславу Далакову та Артему Саржану.

«Зі словами подяки й підтримки, міський голова Олександр Шаповал вручив відповідні відзнаки та медалі «За заслуги перед містом рідним загиблих воїнів», зазначили у міській раді.

Начальник третього відділу у місті Покров Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олександр Лєвін передав державні нагороди (посмертно) родинам полеглих захисників, Почесних громадян міста.

  • Орден за «За мужність» III ступеня родині Олександра Тютюнника;
  • Медаль «Захиснику Вітчизни» – сім’ям Вадима Лосюка та Миколи Отріщенка;
  • Відзнаку, нагрудний знак «66 окрема механізована бригада» – Віталія Карпова.

Також на сесії розглянули звіт про виконання бюджету Покровської міської територіальної громади за 1 півріччя 2023 року та ряд важливих питань згідно порядку денного.

В Покрові родинам загиблих Захисників вручили державні нагороди: фото

В Покрові

В Покрові

В Покрові

В Покрові

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×