Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6434
6434

Нікополь втратив ще одного Захисника на фронті – загинув Ляхович Сергій

Нікополь втратив ще одного Захисника на фронті - загинув Ляхович Сергій

Нікополь втратив ще одного Захисника на фронті. Сумну новину повідомили у пресслужбі Нікопольського заводу феросплавів, передає Nikopolnews.

«З невимовним сумом повідомляємо, що наше підприємство зазнало ще однієї тяжкої втрати на війні – в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, на Донецькому напрямку під час артилерійського обстрілу загинув солдат 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха, робітник РМЦ Ляхович Сергій Миколайович», йдеться в повідомленні.

На Нікопольському заводі феросплавів чоловік пропрацював 25 років. Був чудовою людиною та гарним фахівцем, який швидко опановував нові знання. В колективі його поважали та цінували, у нього просили поради, на нього рівнялись. Сергій Ляхович завжди мав активну громадську позицію. З початком АТО, у 2014 році, пішов добровольцем боронити кордони рідної держави.

«Полум’я боїв загартувало його патріотичну натуру, назавжди закарбувавши у свідомості «Україна понад усе!». Для нього це були не просто слова – це стиль життя. Щирий українець, він захоплювався нашою країною і був ладен зробити все, аби нам усім жилось тут краще та безпечніше», відзначають на підприємстві.

Нікополь втратив ще одного Захисника на фронті (фото)

Нікополь втратив

Тому з перших днів повномасштабного вторгнення росії Сергій Ляхович знову пішов на війну. Весь 2022-й рік провів на «нулі», запекло боронячи рідний край та його людей.

«Надійний, веселий, не хвалько – все завжди робив з повною віддачею, за що мав низку нагород різних рівнів. З ним було приємно працювати, на нього можна було покластись. По-справжньому світла та добра людина. Нам всім буде його дуже бракувати…», пишуть колеги.

Сергій Ляхович дуже сильно любив своїх рідних, вмів знайти підхід до дітей.

«Своїй племінниці завжди давав настанову «читати розумні книжки». А як готував – всі друзі, яких у нього було безліч, завжди могли розраховувати на приємну та смачну гостину. Досі не можу повірити, що його не стало, що ми його більше не побачимо – його усмішку та ясні очі, які завжди випромінювали світло та любов до своєї родини та Батьківщини», згадує  сестра Героя Тетяна.

Світла і вічна пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким!

Прощання з Героєм у Нікополі відбудеться у п’ятницю, 24 березня.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

Ще новини Нікополя:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×