Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
9417
9417

Нікополець в полоні у окупантів: загарбники оприлюднили відео

Нікополець в полоні у окупантів: загарбники оприлюднили відео

Загарбники оприлюднили відео, на якому ймовірно нікополець в полоні у окупантів. Також разом з ним у полоні опинилися ще 6 побратимів – переважно з Дніпропетровської області.

Відео розмістив на своєму Телеграм-каналі нікопольський журналіст Віктор Артеменко. Він просить максимального репосту, а також, хто впізнає, повідомити рідним воїна, що він живий, але у полоні. Від себе журналіст обіцяє відправити запис у різні інстанції, аби повернути додому нашого Захисника.

Увага!!! Нікополець Благінін Юрій Анатольович у полоні. Від себе я відправлю у різні інстанції щоб повернути його додому. Хто упізнає – повідомте рідним. Максимальний репост. Не залишимо поза увагою, – написав Артеменко

Запис, зроблений окупантами, також поширив у своєму Телеграм-каналі соратник начальника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка Непосредственно Gachi, передає Nikopolnews.

На відео один із полонених говорить, що він Благінін Юрій Анатольович, з Нікополя, 08.07.1978 року народження. Є рядовим 92-ї механізованої бригади. Разом з ним військові з міст Першотравенськ, Кривий Ріг, Верхівцеве та Кам’янське на Дніпропетровщині, а також з Червонолиманського району Донеччини та з Житомирщини.

Допит полонених веде окупант із загону «Ахмат», де, як відомо, служать кадирівці. Відео з українськими полоненими росіяни тепер використовують у пропагандистських цілях. Повідомляється, що у полон українських військових нібито взяли під Бахмутом 13 серпня 2023 року.

Нікополець в полоні у окупантів: відео

Нікополець в полоні у окупантів: загарбники оприлюднили відео

У коментарях до даного відео на каналі Артеменка користувачі пишуть, що в полоні у окупантів, на жаль, багато нікопольців.

Ще новини Нікополя: Розбиті будинки і долі: як живе Нікополь під обстрілами та без води

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу