Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
237
237

Чи будуть у Нікополі висаджувати нові дерева – відповідь мера (відео)

Чи будуть у Нікополі висаджувати нові дерева – відповідь мера (відео)

За останні місяці у Нікополі видалено багато дерев. Влада стверджує, що це старі і хворі рослини. Мешканців цікавить, чи будуть у Нікополі висаджувати нові дерева, аби замінити старі. Відповідь на це питання дав міський голова Олександр Саюк в ході прес-конференції 28 квітня, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, у місті враховують той фактор, що в країні війна, а Нікополь часто під обстрілами. Тому депутати схиляються до думки, що витрачати кошти на благоустрій, і на озеленення в тому числі, зараз не на часі.

Якби у нас не було артобстрілів і щоденної їх загрози, ми б обов’язково займалися благоустроєм і озелененням. І це в нас є у планах, ми це планували і на 22-й рік, і на 23-й. Але ми не розуміємо, що буде завтра. На зараз трохи зменшилася кількість обстрілів міста. Але, що буде завтра, ми не знаємо. Якщо збільшаться обстріли, то ці кошти, які у нас є і які ми заклали з депутатами в резервний фонд, ми будемо використовувати на відновлення будинків, нашого житлового фонду – пояснив Олександр Саюк

Він додав, що всі рослини, які дарують небайдужі люди, комунальники висаджують і будуть за ними слідкувати.

Чи будуть у Нікополі висаджувати нові дерева – відповідь мера: відео

Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка. 28 квітня 2023р.Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка. 28 квітня 2023р.

Ще новини Нікопооля: У Нікополі прибирають хащі і стихійні звалища (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×