Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
316
316

У Нікополі прибирають хащі і стихійні звалища (відео)

У Нікополі прибирають хащі і стихійні звалища (відео)

У Нікополі прибирають хащі і стихійні звалища. Невтомно працюють комунальники, повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

У сюжеті пресслужби НМР, оприлюдненому сьогодні, 7 квітня, йдеться про те, що у Нікополі намагаються дотримуватися принципу: чисто і упорядковано має бути не тільки в центральних районах міста, а і у віддалених. Таке завдання поставив перед комунальниками міський голова Олександр Саюк.

Зазначається, що деякі ділянки, на яких проводяться роботи зараз, не прибиралися десятиріччами. На цьому співробітники комунального підприємства «Міськавтодор-1»  почали обрізати чагарники на вулиці Електрометалургів, які за багато років перетворилися на хащі. Також тут обрізали сухе гілля дерев. Все це непроста робота, тому приведення до ладу однієї ділянки може тривати кілька днів.

На вулиці Кооперативній комунальники прибирали стихійні звалища, які, на жаль, несвідомі громадяни, утворюють власноруч.

Також цього тижня комунальники виконували низку інших завдань: відновлювали лінії зовнішнього освітлення, фарбували дорожні огородження, прибирали залишки сухого листя, гілок та сміття у скверах і парках, вивозили сміття з території міського кладовища тощо.

Детальніше – в сюжеті пресслужби НМР нижче.

У Нікополі прибирають хащі і стихійні звалища: відео

Ще новини Нікополя: У Нікополі продовжують ліквідовувати багаторічні звалища та зарості (фото)

Читайте також: У росії судять військового з Дніпропетровщини – ЗМІ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×